Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul complet al lunii iulie

Daca dai dovada de un pic de prudenta in reactii, Venus te ajuta sa comunici si sa ajungi la un consens chiar si in situatiile care pareau fara iesire.

Taur – lasa grijile in urma

Dai prea multa importanta unor lucruri minore, de parca n-ai sti ca tocmai astfel capata putere asupra ta. Nu te mai ingrijora pentru situatii care nu duc nicaieri, mai bine fa un efort sa gandesti pozitiv si cauta solutii, nu probleme. Planetele te ajuta sa revii la sentimente mai bune si sa comunici usor, totul e sa faci si tu un minim efort. Pe masura ce renunti la incrancenare, ti se deschid oportunitati pe plan profesional si chiar poti castiga sume importante. Personal, lucrurile se linistesc si te simti implinita mai ales dupa jumatatea lunii.

Gemeni – fixeaza-ti prioritatile

Nu le poti face pe toate deodata, dar tu tot incerci. Nu reusesti decat sa te obosesti peste masura si sa-ti scazi mult randamentul, si asa afectat de caldura si de astre. Pentru ca Venus e la tine-n semn, depasesti incet toate blocajele, pe masura ce iti dozezi mai bine efortul si te ocupi, pe rand, de activitatile urgente. Nu lipseste norocul la bani, important e sa nu-i cheltuiesti pe toti deodata. Cel mai bine iti merge pe plan sentimental, unde se intrevede o noua cucerire sau o relatie incinsa cu actualul partener. Esti extraordinar de atragatoare spre finalul lunii!

Citește și:

Rac – pastreaza masura in toate

Venus e de partea ta la inceput de iulie si te ajuta sa calmezi spiritele pe care tu si vremea le-ati incins. Nu esti de obicei maestra echilibrului, insa luna asta e bine sa te straduiesti sa nu dormi prea mult, sa nu muncesti prea mult, sa nu faci prea mult sport, orice exces fiind suportat mai greu de organism. Daca aveai planuri pe care nu le credeai realizabile din pricina bugetului redus, cu un dram de curaj poti obtine acum o prima, o marire de salariu sau chiar alt loc de munca, mai bine platit.

Leu – impaca-te cu trecutul

Amintirile te chinuiesc in iulie si cu greu reusesti sa faci fata emotiilor pe care ti le aduce o intamplare trecuta devenita prezenta din senin sau o persoana draga pe care o intalnesti pe nepusa masa. Te gandesti la ce a fost si mai ales la ce-ar fi putut sa fie si te framanti mai mult decat ai vrea.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: