Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Iubirii in luna IULIE

Ca regula generala pentru acest interval: arata-i partenerului aceeasi dragoste pe care vrei la randul tau sa o primesti!

Foto by Photosani / Shutterstock

Comunicarea e colacul de salvare pentru multe relatii, in conditiile in care astrele agita apele si ne fac artagosi, dornici sa demonstram cu orice pret ca avem dreptate, ca detinem controlul. Energiile pozitive iau locul stresului in a doua parte a lunii, cand te simti implinita, atragatoare, gata de experiemente noi in dormitor. Ca regula generala pentru acest interval: arata-i partenerului aceeasi dragoste pe care vrei la randul tau sa o primesti!

Berbec

E o perioada buna sa-ti imbunatatesti relatia cu partenerul de cuplu si cu copiii. Planurile pe care ti le faci acum sunt optimiste, frumoase, cu sorti de izbanda. Ai sanse sa ramai insarcinata in preajma lunii noi din 23 iulie sau sa te bucuri pur si simplu de nopti si zile fierbinti in asternuturi, fiindca erotismul e la cote maxime pentru Berbeci.

Citește și:

Taur

Iulie nu incepe imbucurator pentru tine, te superi pe partener din cele mai banale motive, ti se pare ca tu muncesti prea mult si el prea putin, ca nu-ti ofera destula atentie. Ce sa mai, ii gasesti tot felul de cusururi. Norocul tau ca-ti dai seama cand intreci masura si stii sa dregi lucrurile. Spre sfarsitul lunii situatia se aseaza si arata, in sfarsit, asa cum iti doresti.

Gemeni

Venus in semnul natal te ajuta sa comunici nesperat de bine cu persoanele dragi, pe care le simti mai aproape de tine ca niciodata. Ai un farmec irezistibil dupa data de 20 si nu duci lipsa de admiratori. Grija mare doar sa nu gonesti, dintre toti pretendentii, tocmai barbatul care si-ar da si viata pentru tine. Oricum, luna asta va fi speciala, marcata de romantism, senzualitate si de intalniri memorabile.

Rac

Sunt cam agitate lucrurile pe plan emotional, asa ca ar fi bine sa nu iei decizii definitive si irevocabile, decat daca esti ferm convinsa ca ti le doresti, mai ales daca te leaga de partener zeci de ani de amintiri frumoase. Pentru nativele singure, se poate ivi o idila. Nu esti tu foarte sigura la inceput ca e ce trebuie, dar daca-i dai o sansa, se poate concretiza in relatia vietii tale.

Citește și:

Leu

Planurile pe care ti le-ai facut impreuna cu familia si nu s-au implinit sunt acum puse pe tapet si rediscutate. Puteti lua impreuna o decizie de bun augur. Daca esti singura, trebuie sa te hotarasti in ce directie te indrepti. Te desprinzi cu totul de trecut sau ti-au ramas socoteli neincheiate si simti ca trebuie sa mai dai o sansa?

Fecioara

Daca tot astepti momentul perfect, s-ar putea sa nu mai vina. Nu-ti mai calcula fiecare cuvant si fiecare pas, lasa lucrurile sa decurga natural! Cand intalnesti un om care te place, mai lasa de la tine, renunta la sabloane si nu-l desfiinta din motive puerile, cum ar fi ca nu ti-a adus florile preferate sau ca nu stie sa-si faca impecabil nodul la cravata. Daca vreun fost iubit iti iese in cale, nu-l lasa sa te intoarca din drum.

Foto by Helena Lansky / Shutterstock

Balanta

Orice planuri ai avea pentru luna asta, partenerul te sustine si face tot ce iti doresti. De la un concediu in doi in varf de munte pana la reamenajarea locuintei, toate par sa mearga ca unse. Daca esti singura, iti face cu ochiul fie un sef, fie o alta persoana cu autoritate, care te fascineaza. Cum sentimentul pare sa fie reciproc, da-i bataie, nu sta sa te gandesti ce va crede lumea!

Citește și:

Scorpion

Tu esti maestra flirtului din nastere, iar luna asta iti folosesti toate veleitatile de cuceritoare. Oricare ar fi intrebarea, sexul pare sa fie raspunsul. Nu te lasa coplesita de emotii, analizeaza bine variantele pe care le ai inainte sa iei decizii. Ai grija, dorinta sexuala nu e totuna cu dragostea si s-ar putea sa le cam confunzi. Daca alegi cu buna stiinta o relatie care trebuie ferita de ochii lumii, vezi sa merite investitia emotionala!

Sagetator

Te simti singura, a nimanui, te superi din nimic si ajungi intr-o stare de tristete sora cu depresia fara niciun motiv real. Poate pentru ca astepti prea mult de la ceilalti. Sau, poate ca tu ai gresit promitand lucruri pe care apoi nu le-ai mai dus la bun sfarsit si te simti vinovata. Cert este ca cerul se insenineaza in curand. Un eveniment major pe plan sentimental iti poate schimba in bine cursul vietii.

Citește și:

Capricorn

E luna schimbarilor si a deciziilor radicale! De bun augur, fiindca viata amoroasa a Capricornilor e favorizata de astre. Ori o logodna, ori o casatorie te asteapta. Daca se intampla sa fie vorba de o despartire, va veni ca o eliberare, iar lucrurile se vor aseza neasteptat de bine in perioada urmatoare. Suferinta si framantarile iti vor deschide ochii si sufletul.

Varsator

O reusita importanta, a ta sau a partenerului, aduc un suflu nou relatiei de cuplu. Va faceti planuri, sunteti entuziasti si va simtiti norocosi. Chiar sunteti, caci tot ce va puneti in gand in perioada asta, se va concretiza pana la sfarsitul anului. Poate va cumparati o casa mai mare, o masina sau bilete pentru excursia visurilor.

Pesti

Daca nu locuiesti deja impreuna cu partenerul, se poate sa trebuiasca sa decideti impreuna unde va mutati: la el, la tine, cu chirie, important e sa fiti amandoi si sa scapati de orice influenta negativa din exterior. Cert este ca va asteapta multe zile si nopti romantice. Esti singura? Cineva sigur a pus ochii pe tine, asteapta doar un semn din partea ta. Nu te sfii.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.