Setari Cookie-uri

4 moduri in care iti poti accelera evolutia spirituala

Recunoasterea legaturii profunde dintre mintea, sufletul, inima si trupul nostru ne da posibilitatea de a ne extinde constiinta.

evolutie spirituala foto: Bruce Rolff, Shutterstok

Se spune ca nu a fost nicicand o era mai buna de a fi in viata decat acum. Trezirea spirituala care se desfasoara in intreaga lume pregateste omenirea pentru schimbarea energiei prin care trece planeta noastra.

Pe masura ce energia planetei noastre se extinde, la fel se intampla si cu spiritul noastru. Recunoasterea legaturii profunde dintre mintea, sufletul, inima si trupul nostru ne da posibilitatea de a ne extinde constiinta. Astfel, fiecare aspect al vietii noastre este important, de la gandurile carora le dam energie la stilul de viata pe care il adoptam. Iata patru moduri in care poti accelera evolutia spirituala.

1. Conecteza-te cu oameni care gandesc la fel

Conectarea cu persoane care impartasesc aceleasi interese si idei ca si tine iti creste vibratia. Odata cu aceasta, creste si pozitivitatea. Cauta-ti, asadar tribul. Il poti gasi la o clasa de gatit sau de yoga sau in multe alte activitati la care doresti sa participi. Universul te va indruma in directia potrivita.

Citește și:

2. Reflecteaza

Timpul petrecut cu tine, reflectand, ii ofera spiritului tau hrana de care are nevoie. Ai nevoie sa aloci ceva timp pentru asta, poate 10 sau 15 minute pe zi.

Timpul petrecut reflectand ofera claritate mintii si te ajuta sa intri in contact cu spiritul tau. De asemenea, invata sa traiesti in momentul prezent. Acest lucru te ajuta sa iti cresti vibratia si sa ai mai multa energie.

3. Fii buna cu ceilalti

Sa ii iubesti, ingrijesti si sa te pui in slujba celorlalti iti inalta energia spirituala. Nu trebuie sa faci voluntariat pentru asta. Micile gesturi de bunatate facute in fiecare zi creeaza vibratii pozitive care ti se intorc insutit. Atunci cand actionezi cu bunatate, esti mai fericita si mai sanatoasa.

evolutie spirituala foto: Irina Alexandrovna, Shutterstock

4. Conecteaza-te cu Pamantul

Conform descoperirilor fizicii cuantice, tot ceea ce se afla in universul exterior se afla si in constiinta si corpul nostru. Prin alinierea noastra cu natura, ne aliniem energiile noastre spirituale cu Universul si inteligenta primordiala care ne inconjoara. Conectarea cu fiinta ta launtrica si cu natura iti confera o stare de sanatate optima, precum si elevare spirituala.

Citește și:

Poti petrece timp in mijlocul naturii plimbandu-te in padure, mergand desculta pe plaja, privind luna si in stelele sau gradinarind.

Foto prima pagina: coka, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.