Setari Cookie-uri

6 pasi pentru o karma pozitiva

Asumarea responsabilitatii pentru angajamentele tale este un semn de maturitate si iti poate aduce o karma buna.

karma foto: Montsedesign, Shutterstock

Chiar daca crezi in karma, chiar daca nu, ceea ce emiti in Univers prin ganduri, vorbe, fapte ti se intoarce inapoi. Si nu pentru ca cineva vrea sa te pedepseasca ci pentru ca asa functioneaza legea atractiei.

Iata ce poti face pentru a atrage mai multe bine in viata ta sau o karma pozitiva:

1. Concentreaza-te asupra obiectivelor vietii tale

Concentrarea asupra obiectivelor vietii tale este o modalitate de a atrage o karma bun. Cu cat te concentrezi mai mult, cu atat vei reusi mai mult. Ia-ti insa cate o pauza din cand in cand. Acest lucru iti permite sa respiri si sa devii mai creativa odata ce revii la treaba.

S-ar putea sa existe unele esecuri de-a lungul drumului, dar acestea sunt mai degraba menite sa te impinga sa faci asa cum trebuie.

2. Conecteza-te la lumea din jurul si din interiorul tau

Cand te conectezi la lumea din interiorul si din jurul tau, esti mai constienta de ceea ce se intampla in prezent. Sa fii prezenta in fiecare clipa te ajuta sa iti atingi cel mai mare potential.

Citește și:

3. Asuma-ti responsabilitatii pentru angajamentele ta

Asumarea responsabilitatii pentru angajamentele tale este un semn de maturitate si iti poate aduce o buna karma. Exista momente in care actiunile talesunt inevitabile. Esti in continua evolutie, iar greselile fac parte din ea.

Cand iti asumi responsabilitatea pentru greselile tale, faci ceea ce trebuie. Nu toata lumea poate face asta. Renoasterea greselilor te ajuta sa le corectezi mai usor.

4. Invata sa razi de tine

Cand poti rade de anumite greseli prostesti, este mai usor sa accepti critica celorlalti. In schimb, invata sa razi de tine si sa fii dispusa sa faci o gluma din cand in cand pe seama ta.

5. Fii rabdatoare cu tine si cu lumea

Fiind rabdatoare si toleranta fata de tine insati si fata de lume, te ajuta sa obtii o karma buna. Exista cateva lucruri care necesita mult rabdare, mai ales succesul. Nu poti avea intotdeauna ceea ce doresti in momentul in care doresti.

Citește și:

6. Practica bunatatea

Practica mici acte de bunatate zilnica fatade ceilalti dar si fata de tine. Sa te iubesti pe tine este primul pas pentru a-i iubi pe altii. Fiind buna cu tine insati, vei fi si fata de ceilalti, in mod autentic. Asta inseamna sa faci lucrurile care te fac fericita. Cu cat esti mai buna cu tine insati, cu iti va mai usor sa ii tratezi si pe altii cu bunatate.

Foto prima pagina: An Vino, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.