Setari Cookie-uri

6 trucuri pentru a te feri de energia negativa

Folosind aceste trucuri te vei putea pazi de energia negativa in orice situatie

energie foto: Captblack76, Shutterstock

Exista spatii sau locuri care pur si simplu iti fura energia. Nu este de mirare, mai ales daca locuiesti intr-un oras aglomerat. Vestea buna este ca nu trebuie sa te muti si nici sa te inchizi in casa. Folosind aceste sase trucuri te vei putea pazi de energia negativa in orice situatie.

1. Inchide-ti campul auric

Aura ta - corpul tau energetic, iti inveleste corpul fizic intr-un invelis protector care se intinde la peste 3 metri. Asta inseamna ca interactioneaza in mod constant cu energia celorlalti oameni. De aceea, in spatiile stramte sau aglomerate, este bine sa iti protejezi campul auric incrucisand bratele sau picioarele sau vizualuizand un con de lumina protector in jurul tau.

2. Scurteaza-ti sederea intr-un loc

Simte mediul in care te afli precum si energia oamenilor cu care intri in contact. Daca simti ca locul nu iti prieste, scurteza-ti sederea in acel loc.

Citește și:

3. Nu reactiona la negativitate

Atunci cand oamenii exprima negativitate, in special in dezbateri aprinse sau conflicte, nu te lasa purtata de val. Mentine-ti calmul si gandeste pozitiv. Concentreaza-te asupra solutiei si a scopului real al conversatiei sau al intalnirii. Nu iti lasa ego-ul dsa decida ce este bine sau rau. Atunci cand iti pastrezi calmul si pozitivitatea, vibratiile joase au un impact mai scazut asupra ta.

4. Practica meditatia

Meditatia iti caleste spiritul si campul energetic. Cand esti puternica din punct de vedere spiritual, vibratiile scazute te afecteaza mai putin deoarec pacea si calmul interior generate de meditatia sunt un scut solid impotriva energiilor negative.

5. Fa miscare regulat

Miscarea zilnica iti mentine energia vie, coprul si mintea pe faza si in forma. Iti imbunatateste increderea in sine si stima de sine. Atunci cand esti stapana pe tin increzator, energia ta creste. Esti mai constienta de ceea ce se intampla in interiorul si in afara ta.

Citește și:

In plus, atunci cand esti sanatoasa din punct de vedere fizic si mental, te simti mai pozitiva si nu te lasi afectata de mediul inconjurator..

energie negativa foto: Fona, Shutterstock

6. Inconjoara-te cu un scut energetic

Cu puterea mintii, creaza-ti un scut imaginar in jurul ta. Permite-i acestui scut sa te protejeze de negativitate si de orice energii cu vibratie reduse. Fa acest scut permeabil pentru a -ti permite sa trimiti energie in exterior dar sa impiedici accesul energiei exterioare.

Foto prima pagina: Captblack76, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.