Setari Cookie-uri

4 atitudini care arata ca ai nevoie de vindecare interioara

Semne care iti arata ca ai nevoie sa te vindeci sufleteste!

vindecare interioara foto: Valentina Photos, Shutterstock

Intamplarile prin care trecem, dar si starile emotionale pe care le avem precum si obiceiurile noastre reprezinta o oglina fidela a starii noastre interioare. Atunci cand le acordam atentia cuvenita, in loc sa le tratam ca pe ceva negativ, ne luam puterea interioara inapoi si ne vindecam viata. Iata patru atitudini care iti semnaleaza ca ai nevoie de vindecare interioara.

1. Esti pesimista

Primele lucruri pe care le observi in general sunt cele care nu functioneaza sau circumstantele pe care le percepi ca fiind negative. Simti ca intalnesti oamenii nepotriviti, ca te implici in relatii gresite sau ca ai un job nepotrivit. Totii oamenii trec prin momente in care se autocompatimesc insa daca o faci in permanenta, iar viitorul ti se pare sumbru, este timpul sa te gandesti la vindecare. Nimic bun nu va iesi dintr-o minte aflata prada negativitatii. Stai de vorba cu tine insati si fa ceea ce iti bucura sufletul. Primul pas al vindecarii este acela de a-ti constientiza rana si de a nu mai fugi de ea.

Citește și:

2. Despici firul in patru

Atunci cand te gandesti in permanenta la disputele pe care le ai cu alti oameni si la felul in care ar fi trebuit sa le raspunzi intr-un argument, e semn ca ai tendinta de a despica firul in patru. Sa traiesti in trecut inseamna sa pierzi pretiosul moment prezent. Atunci cand inveti sa eliberezi trecutul, te poti concentra asupra prezentului si iti poti face viata mai buna. Atunc cand despici firul in patru in legatura cu o intamplare trecuta, este semn ca nu ai depasit momentul respectiv. Sau, poate ca ceva din viitorul tau, poate chiar imaginar, iti provoaca frica. Indiferent despre ce este vorba, iti fura energia si are nevoie de vindecare.

3. Iti este dificil sa renunti

Renuntarea nu este o miscare usoara, mai ales cand persoana, locul sau situatia la care trebuie sa renunti a facut parte din viata ta o perioada mai lunga de timp. Renuntarea parea ca aduce un gol in inima ta a carui umplere pare imposibila pe moment.

Citește și:

Insa daca renuntarea este singura modalitate de a-ti imbunatati viata, trebuie sa o faci. Atunci cand ti se pare imposibil sa renunti la ceva ce iti face rau, inseamna ca esti speriata de schimbare si ai nevoie de vindecare.

4. Simti nevoia de a controla lucrurile

Desi este firesc sa dorim ca lucrurile sa se intample asa cum vrem noi, este imposibil sa tinem totul sub control. Cand incerci sa controlezi turnura evenimentelor exterioare, te pregatesti pentru o dezamagire majora. Nevoia de a controla lucrurile exterioare provine dintr-o lipsa de putere interioara si de incredere in sine. Tindem sa compensam prin control exterior lipsa de putere din interior.

Cu toate acestea, singurul control pe care il ai este asupra ta insati. Aceasta este puterea ta reala. Si are nevoie de vindecare.

Foto prima pagina: Gromovataya, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.