Setari Cookie-uri

8 trucuri pentru a-ti dezvolta intuitia

Intuitia te ajuta sa faci alegerile corecte, sa iti gasesti drumul in viata, sa eviti suferintele si dezamagirile.

intuitie foto: nutriaaa, Shutterstock

Fiecare dintre noi se naste cu intuitie. Femeile sunt mult mai conectate la vocea acesteia decat barbatii. Insa, ca orice altceva in viata, cu cat o folosim mai mult si mai des, cu atat puterea acesteia creste. Intuitia te ajuta sa faci alegerile corecte, sa iti gasesti drumul in viata, sa eviti suferintele si dezamagirile. Foloseste cele opt trucuri de mai jos pentru a o face sa functioneze la parametru maximi.

8 pasi pentru a-ti dezvolta intuitia

1. Cauta indicii

Incepe cu pasi mici cautand indicii prin constientizarea energiei oamenilor, locurilor, alegerilor si oportunitatilor. Pune intrebari. Compara informatiile oferite de intuitie cu realitatea, astfel incat sa incepi sa te familiarizezi cu aceasta.

2. Asculta-ti si simte-ti corpul

Observa modul in care corpul tau reactioneaza atunci cand urmeaza sa iei o decizie. Alegerile tale te fac sa te simti bine sau nu? Chiar daca decizia ta pare ca sfideaza logica, atata timp cat te face sa te simti bine, urmeaz-o.

Citește și:

3. Fii prezenta aici si acum

Practica meditatia. Alege tipul de meditatie care ti se potriveste. Atunci cand iti linistesti mintea este mai usor sa iti asculti intelepciunea interioara.

4. Petrece timp in natura

Timpul petrecut in natura iti permite sa iti imbunatatesti intuitia pentru ca te conecteaza la energia care ne hraneste pe toti si la limbajul universal al intuitiei. Chiar daca vremea este rece, fa o plimbare in parc.

5. Cere indrumare din partea spiritelor superioare

Conectarea la un spirit superior sau maestru inaltat iti intareste intuitia. Cu cat o faci mai des, cu atat aceasta devine mai puternica.

cum sa folosesti intuitia foto: Cranach, Shutterstock

6. Acorda atentie viselor tale

Atunci cand mintea ta cognitiva doarme, mintea ta subconstienta primeste sansa de a-ti trimite mesaje intuitive prin intermediul viselor, fara a mai fi filtrate de mintea ta rationala. Gaseste o modalitate de a-ti interpreta visele si de a actiona conform mesajelor pe care ti le ofera.

Citește și:

7. Recunoaste semnele si sincronicitatile

Elimina distragerile care te impiedica sa observi aceste semne. Fa-ti timp pentru a te conecta cu sinele tau superior.

8. Joaca-te cu intuitia ta pentru a o face mai distractiva

Joaca-te cu intuitia ta. Atunci cand suna telefonul, ghiceste cine te apeleaza fara sa te uiti la ecran. Sau, inainte de a te uita la ceas, ghiceste ce ora este.

Constientizeaza diferenta dintre modul in care ai simtit inainte de a raspunde corect sau gresit. Aceste detalii subtile te vor ajuta sa discerni intre vocea intuitiei si cea a mintii.

Foto prima pagina: Ellerslie, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.