Setari Cookie-uri

Ajuta-l pe Mos Nicolae sa imparta zambete!

In fiecare an, de Sfantul Nicolae, Asociatia Zambetul Ingerilor, organizeaza o zi de sarbatoare pentru 200 de copii si tineri.

comunicat de presa

Asociatia Zambetul Ingerilor Mos Nicolae vine la toti copiii! Asa se face ca in fiecare an, de Sfantul Nicolae, Asociatia Zambetul Ingerilor, organizeaza o zi de sarbatoare pentru 200 de copii si tineri din centrele de plasament din Bucuresti sau care provin din familii nevoiase.

'Ajuta-l pe Mos Nicolae sa imparta zambete' a ajuns la cea de-a 4 a editie, evenimentul caritabil devenind traditie.

Asociatia Zambetul Ingerilor Ziua de 6 decembrie devine un motiv de bucurie, veselie si multe zambete insenineaza chipurile celor care nu au sansa sa fie vizitati de Mos Nicolae si ale caror ghetute raman mereu goale.

Asociatia Zambetul Ingerilor impreuna cu partenerii Fundatia Carrefour, Carrefour Romania, Aqua Carpatica, Mega Image, Fuchs, Afi Cotoceni, Afi Ploiesti, Starbucks, PuroeBio, Beraria H, Mica Elvetie, Anitp, Primaria Generala alaturi de voluntari si vedete au devenit ajutoarele lui Mos Nicolae si l-au ajutat sa imparta zambete.

Citește și:

imparte zambete

Chef Jakob Hausmann a gatit un meniu de 3 feluri pentru copii iar trupa Jukebox a sustinut un concert de 40 de minute.

asociatia zambetul ingerilor Mai multe persoane publice au devenit voluntarii Asociatiei Zambetul Ingerilor: Catalin Botezatu, Adina Buzatu, Oana Roman, Diana Bart, Andreea Perju, Paula Chirila, Ana Maria Branza, Geanina Corondan, Maria, Radu, Mirela Vescan, Alexandru Croitoru, Ramona Solomon, Eli Roman, Ona Mares, Bianca Pena, Chef Jakob Hausmann, Cristian Cioran, trupa Jukebox, Bibi.

asociatia zambetul ingerilor asociatia zambetul ingerilor
Ei au fost cei care au servi si au strans masa copiilor, au facut pachete cu dulciuri pentru fiecare copil prezent la petrecerea iar la final cu totii au dansat pe muzica celor de la Jukebox si Bibi, concertul fiind oferit pro bono de artisti.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.