Setari Cookie-uri

Cum sa te reconectezi pe loc cu sufletul tau

Este foarte important sa inveti cum sa te reconectezi cu sufletul tau ori de cate ori incepi sa te simti pierduta.

conexiune sufleteasca foto: GlebSStock, Shutterstock

Conectarea cu ceilalti la un nivel profund poate fi posibila numai daca esti profund conectata cu tine insati. Asta presupune conectarea cu sufletul tau. In aceasta lume agitata, pierdem adesea legatura constienta cu sufletul nostru din cauza distragerilor care se ivesc la fiecare pas. Prin urmare, este foarte important sa inveti cum sa te reconectezi cu sufletul tau ori de cate ori incepi sa te simti pierduta, confuza sau apatica. Iata ce poti face.

1. Da curs curiozitatii

Orice lucru care iti trezeste curiozitatea sau pasiunea este un semn vnit de la suflet. Cand ai prea multe intrebari in minte, nu ezita sa le pui. Sufletul tau doreste sa-ti dea claritate, de aceea te impinge sa pui intrebari si sa cauti raspunsuri. Dand curs lucrurilor care starnesc aceste emotii in tine, iti urmezi calea sufletului. Fii deschisa la noi hobby-uri, activitati si experiente.

Citește și:

2. Asculta-ti instinctul

Inima ta este un loc in care sufletul tau comunica cu tine. Cand simti ca instinctul iti spune ceva, fa-ti timp pentru a intreba de ce. Nu il ignora sau desconsidera.

De exemplu, daca te pregatesti sa te intalnesti cu cineva, dar ai un sentiment puternic de a nu merge din motive nestiute, tine cont de acesta. Poate ca

persoana pe care urmeaza sa o intalnesti are intentii ascunse.. Sufletul tau este acolo pentru a te proteja.

cum te reconectezi cu sufletul foto: oneinchpunch, Shutterstock

3. Fii constienta de visele tale

"Este doar un vis!"

Auzim adesea acest lucru atunci cand incercam sa impartasim cu ceilalti un vis nelinistitor. Insa faptul ca stiinta a inceput sa sape mai adanc in lumea viselor, incercand sa le gaseasca semnificatia si felul in care ne afecteaza, spune ca visele noastre reprezinta mai mult decat o recapitulare a unor imagini acumulate in timpul starii de veghe. Suntem fiinte multidimensionale care incearca sa traiasca intr- o singura realitate incat gasim acest lucru confuz si nu-i folosim potentialul.

Citește și:

Constiinta umana comunica cu diferite niveluri ale sinelui in timpul somnului, atuncu cand visam. Unul dintre aceste straturi este printre cele mai profund in care sufletul nostru ar putea incerca sa comunice cu noi si sa ne trasmita mesaje dintre cele mai importante.

Foto prima pagina: GlebSStock, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.