Setari Cookie-uri

6 tipuri de vise si semnificatia lor

Constiinta noastra mai inalta ne ofera uneori solutii pentru situatia noastra prin visele noastre.

tipuri de vise foto: pathdoc, Shutterstock

Fie ca ne amintim sau nu ce visam, cu totii visam. Unele vise sunt clare, altele nu. Unele ne fac sa ne simtim confuze sau ne inspaimanta. Indiferent de modul in care visele tale te fac sa simti, exista 6 tipuri de vise de baza.

Cele mai frecvente tipuri de vise si semnificatia lor

1. Visele de curatare

Dupa cum sugereaza cuvantul, visele de curatare ne ajuta sa curatam bagajul emotional si mental acumulat in timpul zilei. Elimina grijile inutile si integreaza in subconstient informatiile utile. Este felul in care se relaxeaza mintea si, implicit, si corpul. Acest tip de vise nu mai este necesar daca, inainte de a merge la culcare, ne linistim mintea si ne calmam. Visele de curatare sunt, de obicei, compuse din bucati fragmentate din momentele zilei, amintiri nesemnificative si lucruri zilnice bizare.

Citește și:

2. Visele profesor

Visele profesor ne ofera informatii despre problemele noastre actuale si ne impartasesc intelepciune din constiinta noastra mai inalta. Uneori ne amintim ca primim o informatie pe care nu o cunoastem inainte. S-ar putea sa primim inspiratie sau chiar sa facem descoperiri in acest tip de vise.

3. Visele solutie

Constiinta noastra mai inalta ne ofera uneori solutii pentru situatia noastra prin visele noastre. Multe inventii au fost rezolvate si gandite in timpul somnului. Putem primi ajutor in ceea ce priveste locul de munca, sanatatea, relatia noastra sau orice alte chestiuni care ne preocupa. Avem la dispozitie o resursa interioara valoroasa daca stim cum sa ne conectam si sa cerem ajutor in visele noastre.

4. Visele precognitive

Precunoasterea inseamna sa stii in avans ce se va intampla in viitor. Visele precognitive ne fac sa intelegem ca mintile noastre opereaza dincolo de timpul liniar si ne indruma sa ne uitam in noi insine pentru expansiunea constiintei si transformarea spirituala.

Citește și:

Acest tip de vise poate fi identificat print intermediul imaginii care ramane cu tine cand te trezesti si tu simti ca e importanta. Senzatia de deja vu provine de multe ori de la astfel de vise.

semnificatia viselor foto: Tithi Luadthong, Shutterstock

5. Visele vizionare

Vise profetice si vizionare se concentreaza mai mult pe cresterea noastra spirituala. Acestea ofera indrumari si mesaje de la cel mai inalt nivel dimensional al constientizarii noastre, cum ar fi sufletul nostru sau Sursa. Mesajele pe care le furnizeaza sunt deseori colective sau personale, iar experientele sunt dincolo de ceea ce facem in mod obisnuit. La trezire, te simti inspirata si cuprinsa de pace sufleteasca.

6. Visele de interferenta exterioara

Acestea au legatura in special cu ceea ce se intampla in viata ta zilnica. Nu au mesaje pentru tine insa pot indica faptul ca este cazul sa dormi intr-o camera confortabila si linistita.

Citește și:

Foto prima pagina: Ollyy, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.