Setari Cookie-uri

5 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca pentru cea mai relaxanta iarna cu putinta

Iarna asta trebuie sa fie si despre lucrurile care te fac sa te simti mai bine.

iarna Iarna asta nu trebuie sa fie despre cantitatea de zapada cazuta, cate grade cu minus arata termometrul din balcon si cate drumuri vrei sa eviti doar ca sa nu mai iesi din casa. Iarna asta trebuie sa fie si despre lucrurile care te fac sa te simti mai bine, sa mergi mai increzatoare, sa respiri un aer mai fericit si sa uiti ca umezeala de afara iti va electriza de fiecare data parul proaspat indreptat cu placa.

5 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca pentru cea mai relaxanta iarna cu putinta:

1. Scoate decoratiunile de Craciun din debara

Un brad mare de Craciun trebuie sa iti umple sufrageria. Apoi beteala, multa beteala. Si globuri. Mari, mici, medii, stralucitoare, mate, in forme diferite. Luminile de Craciun. Le ai? Bun, pune-le in brad, la geamuri si prin casa. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Cizmele rosii trebuie sa atarne prin camera, dulciurile trebuie sa stea sub brad, casa ta trebuie sa lumineze a sarbatori de iarna. Chiar daca te duci si la munca si nu ai timp sa te bucuri 24 ore din 24 de toate acestea, nu-ti refuza acest drept ca de Craciun sa activezi in tine cel mai fericit copil cu putinta.

Citește și:

2. Fii tare pe picioare iarna asta

Din garderoba ta pentru acest anotimp nu trebuie sa-ti lipseasca niste cizme de iarna pentru femei calduroase, rezistente si perfecte pentru orice tinuta. Inarmeaza-te pentru vremea de afara cu cea mai confortabila optiune cu putinta din garderoba ta si vei merge prin aceasta iarna cu usurinta cu care te indrepti catre primul avion cu destinatia “tari calde si atat de indepartate inca iarna este doar o stire la televizor, la rubrica diverse”.

3. Rasfata-te cu cea mai confortabila varianta a ta

Imagineaza-ti doar atat. Canapeaua ta preferata din casa acoperita cu o patura groasa si pufoasa. Cei mai grosi ciorapi cu putinta si un pulover calduros ca o blana de pisica latoasa. Si toate astea sunt numai pentru tine. O sa intelegem de ce vei amana fiecare iesire in oras. Genul asta de confort poate fi compatibil doar cu reprize de somn de voie.

Citește și:

4. Putina copilarie nu strica

Checul, cozonacul, turta dulce, bomboanele, ciocolata de casa, vinul fiert cu scortisoara si portocale si caramelul facut in casa. Nu iti recomandam sa iti dai glicemia peste cap, dar iti recomandam sa te rasfeti cu cele mai bune bucate posibile in aceasta iarna. O felie nu va strica si nici nu se va opune visului tau de a avea o silueta perfecta. Dar doar o felie, ok?

5. Nu rata nicio ocazie sa ai prietenii si familia langa tine

Compania placuta este garantia fericirii. Indiferent ca vorbim despre jumatatea ta, despre familie, prieteni sau despre toate aceste persoane speciale din viata ta la un loc. Bucura-te de prezenta lor in aceasta iarna si, pentru ca stim ca mai ai cateva felii din delicatesele de mai sus, imparte-le si cu ei.

Spune-ne si noua, cu ce ai mai completa tu aceasta lista pentru iarna asta?

Citește și:

Sursa foto: Shutterstock / Copyright Izabela Magier

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.