5 pasi pentru a auzi vocea Universului

5 pasi pentru a auzi  vocea Universului

Universul ne vorbeste in permanenta fiecaruia dintre noi. Avem nevoie doar sa ne calibram pe frecventa lui pentru a-i auzi mesajele.

universfoto: Amanda Carden, Shutterstock

Un prieten m-a intrebat recent cum fac sa imi vorbeasca Universul? Discutia a pornit de la secvente repetitive de numere - de tip 11:11, 22:22, 13:13 si altele, care imi apar in fata ochilor zilnic, fie pe ecranul telefonului fie la sala, pe banda de alergare. Universul ne vorbeste in permanenta fiecaruia dintre noi, barbati si femei deopotriva. Avem nevoie doar sa ne calibram pe frecventa lui pentru a-i auzi mesajele. Iata ce poti face.

1. Doreste-ti

Nu vei putea auzi vocea Universului decata atunci cand iti doresti cu adevarat acest lucru. Nimeni pe acest Pamant, nici macar Universul, nu are dreptul sa iti incalce liberul arbitru. Ceea ce ceri - constient sau inconstient, primesti.

2. Traieste fiecare zi cu bucurie

Vei gasi o mie de motive sa nu o faci insa iti garantez ca vei gasi cel putin tot atatea pentru a te bucura. Bucuria este una dintre cele mai inalte frecvente vibrationale. Atunci cand o aduci in viata ta, scapi din inchisoarea gandurilor si a grijilor si incepi sa iti dai seama ca viata ta inseamna mai mult decat rutina zilnica. Nu lasa o zi sa treaca fara sa faci macar un lucru care iti aduce bucurie.

3. Adopta o practica spirituala

Fie ca este vorba despre meditatie, yoga sau diverse sisteme de lucru cu energia, practica spirituala te va ajuta sa iti dai seama ca esti cu mult mai mult decat mintea ta si trupul tau fizic. Atfel, vei reusi sa iti potolesti gandurile, sa te conectezi cu fiinta ta launtrica si constientizezi puterea ta creatoare.

vocea universuluifoto: Serhii Yurkiv, Shutterstock

4. Renunta la zgomot

La zgomotul gandurilor care se repeta, al televizorului, al discutiilor inutile despre alte persoane. Renunta la ceea ce nu iti serveste. Gaseste zilnic timp pentru tine, chiar si un sfert de ora, in care sa stai tu cu tine in tacere.

5. Fii dispusa sa iti schimbi viata

Atunci cand incepi sa auzi vocea Universului si sa o urmezi, sunt mari sanse ca viata ta sa se schimbe complet. Iti poti da seama ca jobul tau sau anumiti oameni din viata ta nu isi mai au locul. Poat fi infricosator sa renunti la o experienta de o viata si sa te arunci in gol insa ai incredere ca sub tine exista o plasa de salvare.

Foto prima pagina: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri