Crezul optimistului: promisiuni pe care să ți le spui zi de zi

Crezul optimistului: promisiuni pe care să ți le spui zi de zi

Mia
22 Februarie 2018

Cât ne este dat să locuim pe acest Pământ, din toate zilele noastre nu trebuie să ne lipsească credința, iubirea, recunoștința, nădăjduirea și optimismul.

Optimistul este acea persoană în jurul căreia vor să se afle toți. Optimistul este acea persoană care nu pune răul în față, ci se lasă ghidat de posibilitatea lucrurilor bune care i se pot întâmpla în orice moment. Optimistului nu îi este frică.

Să fii optimist înseamnă să te bucuri de lucrurile simple, să spui "Da" provocărilor, să încurajezi, să ajuți, să iubești.

Christian D. Larson este autorul Crezului optimistului, un crez pe care l-a lăsat moștenire din generație în generație astfel încât să îi ajute pe toți cer care vor cu tot dinadinsul o viață mai frumoasă..

Îmi promit...

Să fiu atât de puternic încât nimic să nu îmi poată tulbură pacea interioară.

Să nu mai vorbesc decât despre sănătate, fericire și prosperitate cu toți cei care îmi ies în cale.

Să îmi ajut toți prietenii să creadă că merită tot ce este mai bun de la viață.

Să văd aspectul pozitiv al tuturor lucrurilor și să îmi transform acest optimism în realitatea mea personală.

Să mă gândesc numai la ceea ce este bun, să acționez numai pentru ceea ce este bun și să mă aștept să primesc de la viață tot ce este mai bun.

Să mă bucur la fel de mult de succesele altora cum mă bucur de propriile mele succese.

Să uit de toate greșelile pe care le-am comis în trecut și să nu mă mai gândesc decât la marile realizări ale viitorului.

Să îmi exprim tot timpul bucuria și să zâmbesc tuturor creaturilor care îmi ies în cale.

Să mă focalizez atât de intens asupra îmbunătățirii propriei mele ființe încât să nu mai am timp să îi critic pe ceilalți.

Să fiu prea destins pentru a-mi mai face griji, prea nobil pentru a mă mai enerva, prea puternic pentru a mă mai teme și prea fericit pentru a mai permite în viața mea prezența necazurilor.

Să mă gândesc la mine însumi numai în termeni pozitivi și să proclam acest adevăr lumii întregi, nu prin cuvintele mele, ci prin faptele mele mărețe.

Să trăiesc cu credința că întreaga lume este de partea mea, atât timp cât îmi păstrez credința în aspectele mele pozitive.

Ghidul optimistului

Sursa Foto: Shutterstock/ By Selenophile


Pe tine ce te oprește să fii optimist? Sau, altfel spus, ce te costă? Optimismul este gratuit pentru toată lumea. Nici măcar nu trebuie să mergi să îl cauți. E în tine, trebuie doar să îl lași să își intre în rol.

Sursa Foto Front Page: Pixabay

Articole video recomandate

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri