Setari Cookie-uri

Imagini cu citate despre femei

Acceptă o dată pentru totdeauna faptul că ești o femeie frumoasă și puternică. Ești femeie - ești o binecuvântare. Ți-am pregătit și câteva citate emoționante care te vor ajuta să îți înțelegi mai bine statutul.

Iubesc să fiu femeie, cu toate că în zilele proaste tot mă uit în sus și strig în gândul meu - "Doamne, de ce nu m-ai făcut bărbat?". Apoi mă liniștesc și conștientizez că sunt o binecuvântare și că sunt binecuvântată pentru că în această postură pot face atâtea lucruri minunate. În primul rând, ca femeie pot da naștere unei alte vieți, ca femeie îmi permit să fiu sensibilă și să iubesc pe toți cei din jur, femei și bărbați, fără să se uite cineva urât la mine.

Ca femeie am o putere de seducție fantastică, iar asta îmi dă încredere în mine, mă face să mă simt frumoasă atunci când uit acest aspect. E minunat să fii femeie, e minunat că îți poți aranja părul în chip și fel, că îți poți colora unghiile după stare, poți să te dai cu ruj și blush în obraji, să porți rochii și pantofi cu toc.

Citește și:

Mai mult de atât, sunt citatele despre femei pe care ți le las în continuare, să le citești și să meditezi asupra lor.

Citate despre femei

Citate despre femei

Citate despre femei

Citate despre femei

Citate despre femei

Citate despre femei

Citate despre femei

Citate despre femei

Citate despre femei

Citate despre femei


Ai prins curaj? Ai prins putere? Ești mai sigură pe tine acum? Ești pregătită să dai ochii cu ceilalți și să le zâmbești?

Sursa Foto: Pexels, Pixabay

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Zharinova Marina

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.