Setari Cookie-uri

Scopul tău în viață este să creezi, nu să te conformezi

În copilărie, armonie însemna de cele mai multe ori să le faci pe plac părinților. Să fii cumva în rând cu ceilalți colegi. Pentru ca dacă arătai diferit sau făceai ceva diferit, erai considerată o ciudată.

Atunci când ai crescut, societatea a continuat să îți inducă ideea că este normal să gândești la fel ca ceilalți, să te conformezi. Dar și să te aștepți ca ceilalți să gândească la fel ca tine. Ai învățat că asemănarea și consensul înseamnă armonie. În realitate însă, așa cum spune Esther Hicks într-una din conversațiile sale, există armonie în diversitate. De fapt, aceasta reprezintă bază pentru echilibru.

Sfaturi de viata

Nu te simți mai bine atunci când trăiești viața și tragi propriile concluzii? Pentru că oricum, chiar și atunci când te conformezi, ceilalți găsesc motive de nemulțumire. Scopul tău în viață nu este să te conformezi. Scopul tău în viață este să creezi. Credința că puterea ta constă în a te conforma sau a aparține unui grup este o iluzie. Puterea ta este dată de alinierea cu sursa, cu energia creatoare care aduce la viața lumi. Atunci când te aliniezi cu cine ești tu cu adevărat capeți claritate. Viața ta pur și simplu curge și lucrurile se întâmplă ușor. Nimeni nu se mai poate juca cu emoțiile și sufletul tău.

Citește și:

Prin urmare, nu le permite celor din jurul tău să îți perturbe claritatea și scopul fiind de acord cu ei doar de dragul de a fi. Nimeni pe această lume nu îți este stăpân deși uneori își poate dori sau se poate purta ca atare. Este important să îți iei înapoi libertatea de a trăi propria viață și a-ți vedea de treabă fără a te mai preocupa atât de mult să fii în acord cu ceilalți.

Trăiește-ți viața, trage propriile concluzii și construiește-ți visele în acord cu cine ești tu adevărat nu pentru că așa dă bine și frumos sau pentru că asta vezi la cinematograf. Ai puterea să îți construiești propria realitate vibrațională în care, de îndată ce ceri ceva, chiar și în tăcere, îți este dat. Secretul pentru că ceea ce îți dorești să se manifeste este să nu pierzi din vedere rezultatul dorit și să nu te îndoiești nici o clipă ca acesta sau chiar ceva mai bun, se va manifesta la momentul potrivit în viața ta. Nu uita, ești o creatoare cu o forță extraordinare și, deși nu le poți vedea cu ochii fizici, resurse nebănuite îți stau la dispoziție în fiecare moment. Așa că nu mai evita. Ia-ți puterea înapoi și începe să creezi în mod conștient.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Nejron Photo

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.