Setari Cookie-uri

15 afirmații pentru atragerea bogăției

Bogăția spirituală este mai presus decât orice bogăție materială, însă suntem realiste și știm că avem nevoie de un minim financiar ca să ne putem descurca aici, pe Pământ. Așa a fost dintotdeauna și așa va fii mereu!

Nu trebuie arătat cu degetul niciunul dintre cei care își fac griji pentru situația financiară și pentru viitorul copiilor lor. Să îți dorești să ai bani este absolut natural, atâta timp cât ceri strictul necesar și nu lași să se ajungă în punctul în care o situație finaciară foarte bună te schimbă pe tine ca om. Prin urmare, să nu te simți vinovată dacă vei apela la una dintre afirmații de mai jos, care promit să contribuie la îmbunătățirea stării tale financiare. Înainte de toate, trebuie să crezi.

Afirmatii care atrag banii

Sursa Foto: Shutterstock/ By Watchara Ritjan

Fiecare afirmație în parte fruncționează în momentul în care crezi cu tărie ceea ce ai încredințat Universului și vizualizezi în fiecare zi situația ca și cum deja se întâmplă. Bob Proctor, unul dintre protagoniștii filmului The Secret și, în același timp, un guru al abundenței, spunea că obișnuiește să formuleze, în fiecare zi, în scris ce dorește, la timpul prezent, ca și cum s-ar fi materializat deja dorința lui. Principul este următorul: Cere! Așteaptă! Acceptă!

Citește și:

1. Ideile mele, energia și pasiunea mea mă îmbogășesc și îmi îmbogățesc anturajul.

2. Banii pe care îi vreau și de care am nevoie sunt întotdeauna disponibili.

3. Toți banii pe care îi cheltuiesc mi se întorc triplu.

4. Ideile mi se transformă într-o imensă avuție, care îmi aparține.

5. Cu cât dau mai mulți bani, cu atât mai mult îmi sporesc resursele financiare.

6. Atrag fără eforturi toți banii de care am nevoie mulțumită forței intențiilor mele. Știu să dăriesc și să primesc cu gentilețe.

7. Toate investițiile mele sunt profitabile.

8. Am bani suficienți pentru tot ce am nevoie.

9. Banii vin către mine ușor, în mod relaxat.

10. Chiar și în mijlocul confruntărilor, Universul lucrează să mă ajute fianciar.

Citește și:

11. Păstrez în mine sentimentul de a avea libertate financiară totală.

12. Dacă este adevărat că această lege funcționează, Universul a primit cererea mea în legătură cu banii și lucrează deja la asta.

13. Mă simt bogat.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Romolo Tavan

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.