Setari Cookie-uri

7 pasi pentru a te realinia cu sinele tau superior

Cea mai buna modalitate de a fi sigura de ceva este sa asculti ceea ce iti spune intuitia.

sinele superior foto: Tananyaa Pithi, Shutterstock

Atunci cand nimic nu merge bine in viata ta pentru o perioada indelungata de timp, probabil ca nu este o coincidenta. Ceva din subconstientul tau incearca sa-ti atraga atentia asupra faptului ca nu esti pe drumul care iti este destinat in aceasta viata.

Pentru a reveni la el, trebuie sa te aliniezi cu Sinele tau superior si cu adevaratul tau scop. Iata cum poti face acest lucru in sapte pasi:

1. Asculta-ti intuitia

Cea mai buna modalitate de a fi sigura de ceva este sa asculti ceea ce iti spune intuitia. Atunci cand iti simti inima grea inseamna ca nu esti pe calea cea buna, in timp ce sentimentele de bucurie si usurare indica faptul ca faci ceea ce este spre binele tau cel mai inalt.

2. Asuma-ti responsabilitatea pentru viata ta

Nu exista nici o persoana care iti dea sfatul perfect, cu exceptia ta. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa schimbi directia cu pasi mici si sa vezi ce se intampla.

Citește și:

3. Schimba mediul pe care il frecventezi

Exista situatii cand iesirea dintr-o situatie sau un mediu este cea mai buna optiune. Poate insemna sa renunti la o slujba stresanta care te seaca de energie sau la o relatie care nu te implineste. Daca alegi sa faci asta, trebuie sa ai incredere in Univers ca va avea grija de tine.

4. Petrece timp cu tine insati

Petrece timp cu tine, in introspectie. Aceasta este o modalitate sigura de a afla ce anume trebuie sa se schimbe in viata ta. Meditatia este un alt instrument pentru a-ti linisti mintea.

5. Tine un jurnal

Sa tii un jurnal este cel mai bun instrument pentru a te cunoaste mai bine. Cu cat te conectezi mai mult cu tine, cu atat vei fi mai usor sa te dialoghezi cu sinele tau superior.

6. Foloseste umorul in viata de zi cu zi

Umorul iti imbunatateste starea de spirit si iti deschide inima. Cand te relaxezi, mintea ta devine mult mai clara.

Citește și:

7. Ai incredere in Univers

Faci parte din aceaseai sursa si vrei sa te conectezi la ea cu toate mijloacele posibile. Ai incredere ca iti este alaturi.

Foto prima pagina: santoelia, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.