Setari Cookie-uri

4 cristale pe care orice empat trebuie sa le foloseasca

Daca te numeri printre empati, cristalele te pot ajuta sa te simti mai bine si sa pastrezi un nivel de energie optim.

Daca te numeri printre empati, cristalele te pot ajuta sa te simti mai bine si sa pastrezi un nivel de energie optim. Din varietatea de cristale cu care poti lucra, patru se remarca pentru calitatile lor deosebite si se potrivesc manusa cu ceea ce iti trebuie tie.

Cristale magice pentru empati

1. Cristalul de cuart roz

cristale Foto: Vastram, Shutterstock

Cuartul roz este un cristal excelent pentru oricine deoarece amplifica energia iubirii si a luminii, in chakra inimii. Este deosebit de util pentru empati deoarece acestia pun multa presiune pe aceasta chakra prin usurinta cu care stabilesc legaturi spirituale. Acestea se extind si se conecteaza la chakra inimii si sunt alimentate de energiile sale.Acest lucru poate determina o acumulare de energie negativa in chakra inimii care poate fi curatata cu ajutorul cuartului roz.

2. Cristalul de malachit

cristal de malachit Foto: Madlen, Shutterstock

Citește și:

Empatii pot suferi adesea blocaje emotionale datorita acumularii de energie negativa, provocate de contactul cu persoane care au ganduri si emotii negative. Acest cristal este un remediu excelent pentru a dizolva aceste blocaje, deoarece curata aceste energii grele. Foloseste cristalul de malacit pentru a te detensiona dupa o zi deosebit de grea si stresanta din punct de vedere emotional.

3. Cristalul de hematit

cristale Foto: Martin Novak, Shutterstock

Hematitul extrage emotiile negative, ajutand la calmarea exceselor emotionale si neutralizarea energiilor joase. Totodata, normalizeaza vibratiile, aducandu-le la o frecventa optima. Hematitul actioneaza si ca un scut impotriva energiilor extreme, atat pozitive, cat si negative, creand o bariera care normalizeaza frecventele. Il poti purta sub forma de amuleta sau de bratara.

Citește și:

4. Cristalul de ametist

ametist Foto: J. Palys, Shutterstock

Empatii iubesc ametistul. Acest lucru se datoreaza faptului ca imbunatateste starea psihica, ajutandu-i sa-si valorifice abilitatile psihice si sa le tina sub control. Este utila atat pentru practica spirituala, cat si pentru protectia psihica.

5. Cristalul de turmalin negru

cristale Foto: Roy Palmer, Shutterstock

Pentru unii empati, turmalinul negru se afla pe locul intai pe lista preferintelor. Acest lucru se datoreaza capacitatilor sale uimitoare de protectie. Empatii sunt vulnerabili la energia negativa. Turmalinul neagru respinge aceasta energie negativa inainte de a ajunge la persoana respectiva, ceea ce il face perfect in viata de zi cu zi. Este o idee buna sa porti la tine tot timpul un cristal de turmalin negru.

Foto homepage: BestStockFoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.