Setari Cookie-uri

7 semne ca nu esti pe drumul cel bun

Universul ne indruma in permanenta in directia potrivita. Iar daca suntem atente la mesajele sale, ajungem unde trebuie cu usurinta.

drum foto: CaptBlack76, Shutterstock

Universul ne indruma in permanenta in directia potrivita. Iar daca suntem atente la mesajele sale, ajungem unde trebuie cu usurinta. Atunci cand il ignoram, viata devine mai dificila si ne abatem de la calea cea buna. Iata sapte semne care arata ca nu esti pe drumul cel bun.

1. Ai sentimente neobisnuite

Exista momente in care te simti nelinistita, ca si cum stomacul tau se agita. Indiferent cat te chinui sa le faci sa dispara, pur si simplu nu iti iese.

Poate ca iti transmite mesajul ca esti lipsita de putere in anumite zone ale vietii tale. Oriunde te duci, ai acest sentiment inexplicabil ca ceva rau se va intampla. Te simti panicata sau cuprinsa de frica

2. Pierzi lucruri cu usurinta

Doar atunci cand pierzi ceva valoros, iti poti reevalua viata si deveni constienta de ceea ce se intampla. Fie ca uiti unde pui un lucru valoros sau cineva ti-l fura, scopul este sa te trezesti din starea de pilot automat in care traiesti zilnic.

Citește și:

3. Ai certuri frecvente

Dai de necaz foarte usor. Fie ca este vorba de persoana iubita sau de alta persoana, este nevoie doar de un pic de ”foc” pentru a te enerva.

4. Esti neindemanatica

Este posibil sa te simti mai neindemanatica decat de obicei. De la faptul ca iti lovesti picioarele la faptul ca te tai, spargi sau scapi lucruri, toate acestea sunt semne care te avertizeaza sa ramai in momentul prezent.

5. Primesti semne rele

In timpurile stravechi, se spunea despre semne ca sunt mesaje de la zei care prezic viitorul. Cu toate acestea, semnele sunt subiective, ceea ce inseamna ca mesajele pe care le poarta pot varia de la o persoana la alta. Ca atare, trebuie sa fii constienta de emotiile tale si de felul in care mintea ta reactioneaza de fiecare data cand vezi unul. Cateva exemple de semne rele sunt pisicile negre care iti taie calea ta, ciorile sau semafoarele care nu functioneaza.

Citește și:

6. Accidente in timpul intalnirilor

Atat accidentele majore, cat si cele minore, aduc mesajul ca trebuie sa schimbi directia cat mai repede posibil. Daca esti in mijlocul unui proiect, incearca sa evaluezi daca merita sa il continui sau nu.

7. Blocaje nelimitate

Indiferent cat de multe bariere ai depasit, acestea par sa nu se mai termine. Continua sa apara de fiecare data cand ai depasit unul. Simti ca nu ajungi nicaieri pentru ca de fiecare data cand faci un pas inainte, ceva te impinge sa faci doi pasi inapoi.

foto homepage: Peshkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.