Setari Cookie-uri

Vrei să o iei pe scurtătură? Gândește-te de două ori

Soluții magice care te ajută să îți atingi obiectivele și îți îndeplinești dorințele în timp record.

scurtatura foto: Ollyy, Shutterstock

Scurtăturile sunt bune doar în pădure. Și nici încolo întotdeauna. Poate că ajungi mai repede la destinație, însă oare chiar asta îți dorești? Oare nu cumva ceea ce cauți este bucuria de a explora și de a te descoperi pe tine cu fiecare pas pe care îl faci?

Din ce în ce mai mulți experți oferă soluții magice care te ajută să îți atingi obiectivele și îți îndeplinești dorințele în timp record. Orice este posibil pentru oricine. Să scrii o carte și să înveți cum să ți-o promovezi într-o lună. Să capeți un corp de manechin în patru săptămâni. Să îți recapeți încrederea în tine participând la un seminar. Este suficient să plătești niște (mulți) bani, să implementezi formula magica și gata, ai scăpat de griji.

Citește și:

Ca și cum aceeași haină arată la fel pe toată lumea. Ca și cum am fi identici din măduva oaselor până la cel mai subtil gând. Ca și cum am fi o pânză albă peste care magicianul expert aruncă niște culori și o transformă într-o operă de artă. Fără ca pânza să facă nimic.

Orice în natură are nevoie de timp să rodească și să crească. Nici o sămânță nu devine copac peste noapte. Și mai ales, fără să fie udată și hrănită. Visul tău, dorința ta reprezintă sămânța plantată în sufletul tău. Nimeni în afară de tine nu o poate hrăni. Nimeni în afară de tine nu poate face să crească. Intr-adevăr, altcineva te poate sfătui, învăța sau indica un drum. Insă cât de lung este drumul doar tu decizi. Uneori drumul este mai lung. Atunci când diferența dintre tu, cea de acum, și tu cea a cărui vis se împlinește este mare, ai nevoie de timp. Să te iubești, să înveți, să crezi, să faci pași în direcția dorită și nu în ultimul rând, să te bucuri de călătorie.

Citește și:

Altfel, alegând scurtătura vândută de alții, riști să rămâi cu un gust amar și să te îndepărtezi de țelul tău. Pentru că atunci când îți pui speranța în alții și să îi vezi ca salvatori, uiți că, de fapt puterea este la tine, și te implici mai puțin. Paradoxal, scurtatura te poate îndepărta de destinația ta. Așa că ia drumul în piept, oricât de lung pare. Vei avea surprize minunate. Și, de multe ori, vei avansa cu pași de uriaș.

Foto homepage: sondem, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.