Setari Cookie-uri

6 modalități eficiente prin care să obții ACUM ce îți dorești

Este ușor să îți dorești, dar uneori este destul de dificil să și primești. Ca să primești ce îți dorești, trebuie să știi să ceri și, mai mult, trebuie să fii atentă cum ceri.

În primul rând, atunci când îți dorești ceva trebuie să fii sigură că este ceva ce ai nevoie și te va satisface pe termen lung, că știi să îi faci față și ești pregătită să primești. Transmite dorința ta în mod clar, fără ocolișuri, fie că este vorba de o persoană căreia îi ceri, ori este Universul.

1. Cere! Cere și fii clară!

Nu te aștepta ca ceilalți să îți citească gândurile. Uneori ne așteptăm să primim ce ne dorim fără ca măcar să știm exact despre ce este vorba. Gândește-te ce îți dorești și cere cu încredere, fiind explicită. Nu te ascunde, nu da de înțeles. Exprimă-ți dorința în mod specific și concis astfel încât să nu existe confuzii. Nu uita: cere și ți se va da.

Citește și:

Cum sa obtii tot ce iti doresti in viata Sursa Foto: Pexels

2. Nu îți mai cere scuze

În foarte multe cazuri, a cere ceva anume îi pune pe mulți dintre noi într-o situație jenantă, care aduce cu ea mult stres. Și astfel ne vedem nevoiți să apelăm la scuze: “Mă scuzați că vă deranjez...”, “Îmi pare rău că trebuie să cer asta...”, “Dacă nu este prea mare deranjul, se poate să...”. Încetează să mai faci acest lucru! Ca să fie politicoși, oamenii greșesc adesea scuzându-se pentru dorințele lor. A-ți cere scuze pentru dorința pe care o ai dă dovadă de nesiguranță, iar cel care trebuie să îți ofere ceea ce îți dorești (o mărire de salariu, un concediu, o avansare) o să se gândească de două ori înainte, dacă meriți sau nu acel ceva. Fii puternică! Nu ai de ce să îți ceri scuze!

Citește și:

3. Câștigul tău este câștigul lor

În ziua de astăzi, din nefericire, ajutorul se oferă mai greu, dacă nu există interes și câștig de ambele părți. Ajută-mă ca să te ajut, mai pe scurt. Chiar și așa, nu te lăsa descurajată. Ia în considerare ce ar putea avea de câștigat o persoană pe urma ta și folosește-te de aceste beneficii atunci când vrei să ceri ceva. Spre exemplu, în cazul în care prezența și contribuția ta pot aduce o imagine pozitivă unei persoane sau unei firme, îi va determina să te ajute pe viitor și să-și dorească te aibă aproape.

4. Fii neprețuită

Cu toții ne dorim să fim de neînlocuit, așa că fă tot ce îți stă în putere ca să fii o astfel de persoană. Dacă ești o persoană activă și pozitivă, oricine își va dori să te aibă în preajmă pe termen lung. Fii o persoană plăcută, fii productivă, fă-te vizibilă oriunde te-ai afla și așa îți vei căpăta neprețuirea. Lucreză din greu, devino un expert în domeniul tău, conștruiește-ți o reputație bună, fă tot ce îți stă în putere pentru a-i pune în dificultate pe cei care vreodată vor intenționa să renunțe la tine. Este mult mai ușor să ceri ceva atunci când ai un trecut și un cv puternic.

Citește și:

5. Fii pregătită pentru dorința împlinită

Ok, am înțeles, dorința pe care o ai este mai mult decât arzătoare, însă, te întreb: ești pregătită pentru îndeplinirea ei? Știi ce ai de făcut atunci când, în sfârșit, visul tău va deveni o realitate? Dacă primești job-ul mult visat sau ești avansată la locul de muncă, ai tot ce este necesar ca să excelezi în ceea ce uremează să faci? Indiferent de cât timp ai de așteptat până la îndeplinirea dorinței, lucrează la dezvoltarea ta, nu sta pe loc, învață, nu te lăsa prinsă nepregătită.

6. Fii perseverentă

Perseverența înseamnă încredere și răbdare. Perseverența înseamnă să îți cunoști punctele forte, să știi care îți sunt limitele și până unde ești dispusă să mergi pentru a obține ce ți-ai propus sau unde ți-ai propus. O persoană perseverentă nu se demoralizează după prima încercare nereușită, ci caută să se autodepășească, să afle imediat ce se poate face în continuare, abordând alte strategii. Ține minte: “Când soarta ne închide o ușă, Dumnezeu ne deschide o fereastră.”

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.