Setari Cookie-uri

7 gânduri pentru o viață de succes

Gândurile tale sunt modelate de experiențele tale de viață și de mediul în care trăiești.

viata de succes foto: kovop58, Shutterstock

Experiența ta de viață este rezultatul gândurilor, emoțiilor și acțiunilor tale. Cu cât ești mai centrată, mai sigură pe tine și în armonie cu Universul, cu atât existența ta devine mai plină de bucurie. Iată șapte gânduri pentru o viață de succes pe toate planurile.

Drumul tău în viață și succesul îți aparțin în exclusivitate

1. Nu ești gândurile tale

Gândurile tale sunt modelate de experiențele tale de viață și de mediul în care trăiești. Mintea ta funcționează pe baza modului în care percepi și interpretează lucrurile, dar nu definește cine ești. Orice percepe, nu ești acel lucru ci doar doar observatorul acelui lucru.

2. Viața ta este trăită în momentul de acum

Pe parcursul vieții tale, te vei confrunta cu prezentul, cu trecutul și cu viitorul tău. Dar, în realitate, trăiești doar în momentul de acum. Ideea de trecut sau viitor te abate doar de la a trăi în prezent. Când te ocupi de situația ta actuală, nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu trecutul sau viitorul.

Citește și:

3. Te bucuri de moment pentru că nu te atașezi de rezultate

Deși este perfect normal să îți creezi o imagine mentală despre ceva înainte de a face acel lucru, nu trebuie să te atașezi de rezultatul. Orice se poate întâmpla sub soare. Dacă lucrurile nu se întâmplă așa cum dorești, acceptă situația și eliberează-te

4. Ai puterea de a face față suferințelor

Prezența suferinței poate semnaliza două lucruri. Fie că faci ceva greșit, iar suferința este singura modalitate de a te trezi, fie că ești îndemnată să acționezi și să-ți realizezi întregul potențial. Ceea ce trebuie să știi este că ai control deplin asupra reacției tale la durere și suferință. Și dacă ești înțeleaptă, poți să realizezi darul pe care ți-l aduce suferința.

Citește și:

5. Nu trebuie să vă bazați pe emoțiile tale

Emoțiile tale pot fi uneori influențate de forțele externe din jurul tău. Dacă ești empatică, ești predispus să preiei emoții care nu sunt ale tale. Dacă nu ești conștientă de acest lucru, poți crede că ceva este în neregulă cu tine, când, de fapt, acele emoții aparțin altcuiva.

viata de succes foto: Constantin Plugari, Shutterstock

6. Credințele eficiente se schimbă

Credințele îți pot oferi o direcție și structură în viață. Dar, așa cum evoluția ta are loc în etape, la fel și convingerile tale trebuie să fie pe potriva schimbărilor tale. Credințele eficiente sunt cele care nu sunt limitate sau fixate deoarece ești o ființă care evoluează și care are nevoie de un sistem de credințe adaptabil.

7. Ai drumul tău în viață

Drumul tău în viață îți aparține în exclusivitate. Se bazează pe experiențele, alegerile, influențele și semnătura ta unică. Nimeni nu poate trăi în locul tău. Tu ești autorul vieții tale și numai tu o poți controla.

Citește și:

Foto homepage: Nejron Photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.