Setari Cookie-uri

7 semne că singurătatea nu te sperie

Bucură-te de singurătate, uneori este singura de care ai nevoie atunci când vrei să găsești o rezolvare a problemelor sau să iei cele mai înțelepte decizii.

Singurătatea nu sperie pe toată lumea. Singurătatea este, pentru multe dintre noi, o bună prietenă, cea care ne ajută cel mai bine atunci când nimeni nu are o soluție pentru problemele noastre. În singurătate ne descoperim, ne facem ordine în gânduri și în sentimente, învățăm să ne acceptăm și să ne iubim.

Cum sa traiesti singura si fericita

sursa foto: shutterstock/ by sergey causelove

Dar ca să înțelegi singurătatea și să trăiești în pace cu ea, trebuie să fii în primul rând bine cu tine, să îți placă compania ta, iar fericirea ta să nu depindă de unul sau de altul. Ești singură și nu poți să îți dai seama dacă îți place statutul tău sau dacă ar trebui să îți cauți repede un partener sau cel puțin un grup de prieteni? Iată care sunt semnele care îți arată că singurătatea te face fericită:

Citește și:

1. Iubești weekend-urile libere. Cu toții așteptăm încântătoarele weekend-uri, doar că unii dintre noi le așteaptă ca să îți petreacă timpul cu partenerul sau cu prietenii. Tu, în schimb, aștepți cu nerăbdare un weekend liber ca să poți face curățenie prin casă, să îți gătești mâncarea preferată, să îți faci niște măști de față și de păr și să te uiți cât e ziua de lungă la serialul tău preferat.

2. Mergi la cinematograf singură. Când ajungi să mergi singură la cinematograf și să te bucuri cu adevărat de film, înseamnă că îți place la nebunie compania ta. Să nu ți se pară ciudat că ești singura fără partener sau fără o prietenă într-o sală plină de grupuri și cupluri înseamnă să fii împăcată cu tine și să știi să te bucuri de orice clipă, indiferent dacă ești sau nu cu cineva.

Citește și:

3. Te simți confortabil când mănânci singură. Îi admir pe toți cei care nu au nimic împotrivă să își bea cafeaua singuri la bar și pe cei care se bucură de o masă delicioasă la restaurant, tot singuri. La fel, dacă ai starea necesară să îți gătești singură și să îți pregătești masa ca și cum ai avea un invitat, ai toată admirația și respectul meu.

4. Îți place să călătorești singură. Nici nu îți dai seama câte persoane călătoresc singure. Fie că aleg să meargă într-un grup de necunoscuți, fie că aleg să meargă pe cont propriu, ei știu un lucru sigur: vor să se bucure din plin de călătorie și locurile pe care urmează să le viziteze. Și parcă tot este mai bine când nu există cineva care ar putea să îți strice momentul.

Citește și:

5. Urăști să împarți patul. Paturile duble reprezintă pentru tine ideea perfectă de a împărți camera cu cineva. Să te bați cu o altă persoană pe pături și perne în timpul nopții nu reprezintă un interes pentru tine.

6. Condusul de una singură te liniștește. Nimic nu te eliberează mai bine de gânduri și de stres decât o plimbare cu mașina. Dacă nu ai mașină, atunci poți face o plimbare pe jos la lăsatul serii și te vei simți la fel de bine.

7. Îți neglijezi telefonul destul de mult. Dacă nu ești dependentă de telefonul mobil, ești o norocoasă. Dacă nu simți o nevoie constantă de a trimite mesaje prietenilor sau de a socializa cu diferite persoane, înseamnă că ești ok cu singurătatea. Mai mult, nici nu simți nevoia să te expui prea mult pe rețelele de socializare.

Citește și:

Semne ca singuratatea nu te sperie

"Singurătatea este o operă de convertire la tine însuţi." [Emil Cioran]

"Singurătatea, chiar izolarea de lume, uneori iti dă sentimentul de libertate, de siguranţă, de linişte." [Victor Duta]

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Sasa Prudkov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.