Setari Cookie-uri

De 3 X iubire, fundatia unei vieti fericite

Când reusim o stare de armonie cu noi înșine și restul universului, vom experimenta doar momente de fericire.

iubire foto: Alena Ozerova, Shutterstock

Iubirea este fundația unei vieți fericite. Până când nu regăsim această stare de armonie cu noi înșine și restul universului, vom experimenta doar momente de fericire. Vom pendula între bucurie și zădărnicie. Să avem iubire în viață nu înseamnă doar un partener, o familie și prieteni. Ci să experimentăm această stare la triplu, față de noi înșine, de ceea ce facem și de ceea ce trăim.

Iubire la triplu pentru o viață fericită

1. Iubeșe-te pe tine

Asta nu înseamnă să fii egoistă sau nepăsătoare, ci să te apreciezi la adevărata ta valoare. Ai un trup minunat, care are capacitatea uimitoare de autoregenerare și de vindecare și care îți permite să experimentezi viața în multiple feluri. Ai o minte capabilă să creeze lumi, o imaginație care dă viață viselor, o inimă caldă și bună. Vezi toate aceste lucruri în tine și apoi vei fi capabilă să le observi și în ceilalți. Atunci când te iubești pe tine îți umpli sulfletul cu iubire și ai capacitatea de a-i iubi și pe ceilalți cu adevărat. Asta înseamnă necondiționat.

Citește și:

2. Iubește ceea ce faci

Atunci când iubirea și pasiunea ne animă acțiunile zilnice, inclusiv cele legate de ocupația sau profesia noastră, rezervoarele noastre de energie se umplu în permanență. Ne simțim inspirate și motivate. Avem idei strălucite. Drumurile se deschid. Găsim cele mai bune soluții la cele mai spinoase probleme. Fiecare zi pe care o trăim devine o bucurie. Iar iubirea pe care o punem în ceea ce facem devine molipsitoare, transmițându-se către ceilalți. Aceasta duce la un succes mai mare în carieră și la abundență în fiecare aspect al vieții noastre. Ideea este să începi de undeva și să faci primul pas. Chiar dacă, poate, nu ai încă, jobul mult visat, în mod sigur trebuie să existe măcar un aspect care să te bucure la cel existent.

Citește și:

3. Iubește-ți viața

Atunci când iubești viața, viața te iubește înapoi. Iubește provocările pentru că te ajută să ieși din zona ta de confort și să descoperi puterea din tine și daruri despre care habar nu aveai că există. Iubește momentele de tristețe pentru că te vor ajuta să apreciezi mai mult clipele de bucurie. Iubește întunericul pentru că fără existența lui nu ai mai percepe frumusețea luminii. Iubește norii pentru că atunci când se vor da la o parte te vei bucura de soare fără să te mai gândești la apariția bolilor de piele.

Foto prima pagina: Alohaflamingo, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.