Setari Cookie-uri

Cinci acțiuni pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit instantaneu

Cu toții avem momente în care ne îndoim de noi înșine sau nu avem suficientă energie. Cu cât ne lăsăm mai mult timp pradă unor emoții și gânduri negative, cu atât mai anevoios este drumul înapoi la starea de bine.

Dacă treci printr-un astfel de moment, pune în pratică una din acțiunile de mai jos. Te vei simți mai bine instantaneu.

Cinci actiuni pentru a-ti imbunatati starea de spirit instantaneu

1. Fă o listă cu trei lucruri pentru care ești recunoscătoare

Acceptă situația în care te afli acum și fii recunoscătoare pentru ceea ce este bun în viața ta. Astfel, îți deschizi inima și îți ridici vibrația.

2.Renunță la așteptări

Ești obișnuită să îți faci planuri și să stabilești obiective. Este o metodă care funcționează în multe situații. Cu toate acestea, nu ar trebui să te atașezi de rezultatul dorit. Deși ai o viziune clară asupra rezultatului dorit, nu te agăți cu disperare de acesta. Te încrezi în Univers că te va sprijini întru totul sau că îți va oferi o variantă mai bună.De regulă, dorințele ne sunt împlinite atunci când renunțăm la atașametul față de ele.

Citește și:

3. Crezi în abundență

Dacă crezi că totul în Univers este vibrație, atunci trebuie să știi de unde vin vibrațiile. Acest lucru este foarte important în eforturile tale de manifestare. Atunci când ai o mentatlitate de sărăcie aceasta se manifestă în cele din urmă în viața ta. Dacă simți că nu ai lucrurile pe care dorești sau nu te simți suficient de bine, pur și simplu nu poți avea abundența pe care o cauți. Fă ceea ce îți aduce bucurie și identifică binecuvântaările din viața ta pentru a atrage mai multă bucurie și abundență.

4. Meditează pentru a-ți liniști mintea și pentru a trăi prezent

Meditația te ajută să îți ridici vibrația prin calmarea minții. Pentru că trăiești într-o lume care te critică în mod constant și pune accentul pe separare și competitție, ai tendința să faci și tu același lucru. Acest lucru te face să te concentrezi asupra aspectelor negative din viața ta. Prin meditație, îți cureți mintea de gândurile negative.

Citește și:

5. Nu lua lucrurile prea în serios

Viața este menită să fie interesantă și plină de bucurie, nicidecum dificilă și stresantă. Chiar dacă ai anumite frici, atunci când alegi să le confrunți și să le depășești, Universul te sprijină în demersul tău. Chiar și în cele mai dificile situații, îți întinde o mână de ajutor.

Sursa Foto: Shutterstock/ By Pathdoc

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.