Setari Cookie-uri

5 tipuri de prieteni pe care să îi ții aproape

Nu îți pierde timpul cu persoanele nepotrivite, dar ai grijă să le ții mereu aproape pe cele care te inspiră și te provoacă să fii mai bună.

Prietenii să fie atât fete, cât și băieți. Unde nu te poate ajuta prietena cea mai bună, este posibil să te ajute prietenul tău de sex masculin, chiar și atunci când este vorba de o problemă sentimentală.

Ține aproape persoanele optimiste și pline de viață, dar și pe cei care descpică firul în patru și pun de cele mai multe ori răul în față. Vei avea de învățat câte ceva de la fiecare în parte.

Tipuri de prieteni de care ai nevoie

Shutterstock/ By six o'clock

Visătorul

Persoanele visătoare sunt înzestrate cu capacitatea de a te face să crezi că totul este posibil. Ele vor lupta alături de tine ca să îți îndeplinești orice dorință și te vor determina să îți depășești limitele. Cu visătorii nu e loc de plictiseală, ei găsesc deosebitul în orice clipă și vor face ca orice clipă să fie trăită din plin. Visătorii nu se identifică cu restul lumii, ei sunt creativi, sensibili și mai mereu pozitivi. Ai nevoie de unul ca ei care să îți reamintească atunci când este cazul că viața este frumoasă și că orice vis poate deveni realitate atunci când îți dorești cu adevărat.

Citește și:

Conducătorul

Orgolioși din fire, mulți dintre noi nu acceptă în preajmă pe un altul care să le spună ce să facă sau unde au greșit, nici măcar dacă le este spre folos. Cu toate astea, trebuie să acceptăm faptul că avem nevoie de o astfel de persoană în cercul de prieteni, pentru că acest tip de prieten - conducătorul - este cel care face ca dorințele să se îndeplinească. El este cel care încurajează, uenori într-un mod mai dur, dar așa este el..., el te ajută să te ridici, el îți dă două palme atunci când începi să te prostești.

Motivatorul

El este vocea inspirației tale. El insistă să îți atingi obiectivele. El te ajută să înțelegi că obiectivele sunt atinse mai repede dacă sunt legate de un scop mai înalt. O astfel de persoană te încarcă cu energie și entuziasm. Păstrează un astfel de prieten aproape și nu o să mai ai nevoie de alte cărți și discursuri motivaționale.

Citește și:

Susținătorul

Susținătorul este acel prieten adevărat de care toți avem nevoie. Este persoana în fața căreia poți să lași garda jos, este zona ta de confort, colțișorul de Rai. Susținătorul va fi cu tine pe tot parcursul călătoriei tale prin viață și chiar va lua parte la această călătorie, nu doar va privi din exterior. Se va bucura la fiecare succes al tău și te va sprijini ori de câte ori ai nevoie. Confortul nu este ceva rău, dar adu-ți aminte că trebuie să îți dorești mai mult.

Avocatul Diavolului

Știi persoana aia enervantă care critică mult, pune multe întrebări și vede problemele înainte să apară? Da, pe ea trebuie să o ții aproape, pentru că ai nevoie de perspectiva ei. S-ar putea să nu îți placă întotdeauna ce spune, dar ea este adesea vocea rațiunii.

Citește și:

Tipuri de prieteni de care ai nevoie

Pe scurt:

  • Visătorul te va ajuta să visezi.
  • Conducătorul va transforma visurile în realitate.
  • Motivatoul te va inspira la fiecare pas.
  • Susținătorul nu te va abandona niciodată.
  • Avocatul Diavolului va despica firul în patru și îți va prezenta adevărul.

Înconjoară-te de oameni care te motivează, te inspiră și scot ce este mai bun din tine. Acceptă în cercul de prieteni oameni care te provoacă constant, la fel de mult cât te provoci singură.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By WineDonuts

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.