Setari Cookie-uri

5 schimbări majore atunci când îmbrățișezi dimensiunea spirituală a vieții

Atunci când îmbrățișezi dimensiunea spirituală a vieții tale, îți asumi în mod conștient rolul de co-creator al vieții tale.

dimensiunea spirituala foto: Tithi Luadthong, Shutterstock

Atunci când nu îți mai găsești împlinirea doar în aspectele exterioare și materiale ale vieții și simți că sufletul tău se frământă să găsească un sens mai profund al vieții, înseamnă că a sosit momentul să îmbrățișezi dimensiunea spirituală a vieții.

Aceasta nu înseamnă să renunți la ceea ce îți face plăcere și la bucurie. Pentru că, din contră, îmbrățișând această latură a ta pe care ai avut-o întodeauna chiar dacă nu i-ai dat atenție, reușești să transformi bucuria - acea bucurie cu care copiii se joacă și redescoperă viața zi după zi, într-un companion permanent. Prezența sa încetează să depindă de circumstanțe exterioare pentru că izvorește din inima ta. Iar legea atracției face în așa fel încât să atragi și mai multă în viața ta.

Citește și:

Atunci când îmbrățișezi dimensiunea spirituală a vieții tale, îți asumi în mod conștient rolul de co-creator al vieții tale. Renunți la mentalitatea și statutul de victimă și îți asumi responsabilitatea pentru experiențele prin care treci în fiecare zi. Devii centrată și, deși îți permiți să simți emoțiile, nu le mai permiți să ia controlul. Din contră, le observi ca pe un barometru al gândurilor și credințelor tale dar și al felului în care te raportezi la realitate. Oamenii care apar în calea ta nu mai sunt dușmani sau persoane care te calcă pe nervi. Ci doar profesori sau oglinzi care îți arată ce anume la ce anume mai ai de lucru.

Intelegi ca tu ești iubire. Îți da seama că nu iubirea rănește ci proiecțiile, atașamentele, așteptările, dependența, încercarea de ne găsi împlinirea în afara noastră.

Citește și:

Te simți liberă să fii cine ești cu adevărat, să îți exprimi autenticitatea, fără să îți mai pese de ceea ce gândesc ceilalți. Oamenii încep să graviteze în preajma ta pentru că fiecare suflet are veoie de lumină.

Existența ta capătă cu totul dimensiune pentru că acum știi că separarea este o iluzie. Nu te mai simți singură pentru că ai miliarde frați și surori răspândiți pe tot globul. A face bine altora devine un mod de viață.

Nu în ultimul rând, miracolul devine o experiență zilnică. Poate că nu levitezi și nu citești gânduri, însă gândurile ți se materializează rapid iar dorințele îți sunt îndeplinite aproape pe loc.

Foto prima pagina: Sergey Nivens, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.