Setari Cookie-uri

Cele 5 caracteristici ale unui suflet bătrân

Înțelepții spun că fiecare dintre noi se află într-o călătorie de reamintire a cine suntem cu adevărat în care experimentăm viața pe Pământ prin intermediul simțurilor noastre.

De fiecare dată când revenim, învățăm mai multe și ne reamintim că existența înseamnă mult mai mult decât atât. Unii dintre noi am revenit de atât de multe ori încât am ajuns să fim suflete bătrâne.

Iată cinci caracteristici care arată că ești unul dintre acestea.

Caracteristici ale unui suflet batran

Ești un suflet bătrân?

1. Ai un pronunțat simț al identității

Toți avem simțul al identității. Iar această identitate este în mare parte superficială. Într-o anumită situație suntem cineva, într-o altă situație suntem complet diferiți. Sufletele bătrâne au însă au un puternic simț al identității mai presus de orice mască. Ele știu cine sunt.

2. Esti hiper intuitiv

Felul în care gândește și simte la superlativ are ca rezultat o superputere, o super intuiție. Simte când ceva e în neregulă, mai ales în relații, cu mult timp înainte ca ceilalți să fie conștienți de faptul că ar putea exista o problemă. Capacitatea sa de a anticipa și a face presupuneri poate duce la ruperea relațiilor care nu au o bază solidă. Dar acest lucru poate întări relațiile benefice.

Citește și:

3. Ai un scop înalt în viață

Pe măsură ce a trăit, a evoluat. Pe măsură ce a evoluat, și-a înțeles scopul pe Pământ. Sufletele bătrâne știu care le este misiunea și i se dedică din tot sufletul.

4. Atragi oameni care au nevoie de ajutor

Sufletele bătrâne sunt vindecători înnăscuți. Înțelepciunea și capacitatea lor de a a-i înțelege pe ceilalți, până în străfundurile ființei, îi fac foarte buni psihologi. Iar atunci când vine vorba de relații, sunt un magnet pentru oamenii care au nevoie de ajutor. Pentru un suflet bătrân este cu adevărat satisfăcătoare să ajuți pe altcineva să privească în profunzimea propriului lor sine. Simt că le arătăm o realitate a lumii în care trăiesc și doar puțini pot vedea.

Citește și:

5. Ai standarde înalte

Pentru că a trecut prin atâtea, sufletul bătrân are un puternic simț al identității și nu așteaptă nimic mai puțin decât perfecțiune de la el însuși. Partea bună este că pe cât de mari sunt așteptările față de sine pe atât de reduse sunt cele față de ceilalți. Principiile sale sunt de neclintit iar prioritățile îi sunt bine stabilite. E posibil să îi lipsească granițele însă perfectionismul său este întotdeauna acolo. Disprețuiește lucrurile superficiale și lipsite de sens, lipsite de calitate, care reprezintă o pierdere de vreme.

Sursa Foto: Shutterstock/ By Fona

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.