Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care să le faci împreună cu cea mai bună prietenă

„Dacă poți să iei pe cineva de mână, să-l îmbrățișezi sau doar să-l bați pe umăr, bucură-te, niciodată nu te vei simți singur.” [Octavian Paler]. Ar putea fi un citat de dragoste, un citat despre iubiți, dar astăzi aleg să îl văd ca pe un citat despre prietenie, un citat numai bun de trimis sub formă de mesaj celei mai bune prietene.

A doua după iubirea de familie este iubirea pentru prieteni. Prietenii - acele persoane care devin în timp membrii ai familiei și pe care ajungem să îi punem uneori chiar mai presus decât proprii părinți. Prietenii sunt cei pe care îi alegem să ne fie alături în momentele în care niciun alt membru din familie nu este, dar nu pentru că nu se poate, ci pentru că noi ne dorim puternic să îi facem părtași la cele mai importante momente din viața noastră. Prietenii ne-au aflat secretele, ne cunosc slăbiciunile și ne suportă cu toate crizele. Dar nu vorbim de orice prieteni, ci de cei mai buni prieteni.

Lucruri de facut cu cea mai buna prietena

Sursa Foto: Shutterstock/ By Vagengeim

Și pentru că ai cu siguranță o cea mai bună prietenă cu care încă nu ai apucat să le faci pe toate câte ar trebui, ți-am pregătit o mică listă cu activități pe care să le faceți împreună și care vă vor apropia și mai mult. Dacă buna ta prietenă este cea cu care te vezi mai rar, dar atunci când vă vedeți constatați că nimic nu s-a schimbat, atunci cu atât mai mult trebuie să faceți următoarele:

Citește și:

1. Mergeți cu cortul pe plajă/la munte. O activitate must have pentru cupluri, pentru familie, pentru grupurile de prieteni și, bineințeles, pentru tine și cea mai bună prietenă. Bifați un apus și un răsărit de soare.

2. Răsfăț la SPA. Baie relaxantă cu lapte, masaj cu uleiuri esențiale, tratamente pentru față și corp și povești în piscină. Nu doar că aveți nevoie de un astfel de răsfăț, ci și îl meritați!

3. Vizitați un oraș nou... într-o altă țară. Fie că organizați o excursie din timp, fie că sunteți spontane și vă treziți într-o zi cu chef de plimbare peste hotare, nu ratați o astfel de experiență. Descoperiți locuri noi împreună, cunoașteți oameni noi împreună.

Lucruri pe care sa le faci cu cea mai buna prietena

Sursa Foto: Shutterstock/By Jacob Lund

4. Faceți maraton de filme Disney. Chiar dacă sunteți amândouă înnebunite după seriale și filmele de groază, trebuie să încercați maratonul de filme Disney. Vă veți aduce aminte cu drag de copilărie și pentru următoarele zile o să fiți două copile adorabile în trupuri de femeie.

Citește și:

5. Puneți bazele unui proiect împreună. Un blog. Un canal de Youtube. O carte. Unde-s doi puterea crește, unde-s doua prietene bune se întâmplă lucruri fascinante.

6. Gătiți împreună. Dacă niciuna dintre voi nu știe să gătească, cu atât mai bine. Încercați împreună. Pregătiți-vă desertul preferat sau o cină sănătoasă pentru care să vă laude toți nutriționiștii.

7. Petreceți o zi întreagă la shopping. După răsfățul la SPA puteți continua cu sesiunea de shopping sau invers, mai întâi probat haine și mai apoi relaxat la masaj.

Lucruri de facut cu cea mai buna prietena

Sursa Foto: Shutterstock/ By Iakov Filimonov

8. Mergeți la teatru împreună. Teatrul este singurul loc în care reușesc să uit ce se întâmplă afară. Uit orașul în care mă aflu, uit de anturajul în care mă învârt, uit de job-ul pe care îl am, în schimb simt că m-am teleportat într-o altă epocă, într-o lume fascinantă.

Citește și:

9. Citiți aceeași carte în același timp. E ca atunci când urmăriți același serial, dar mult mai antrenant și mai emoționant. La seriale ne uităm toți, dar câți mai citim cărți?

10. Fiți protagonistele unei ședințe foto împreună. Poze vă faceți de fiecare dată când vă vedeți, nu mă îndoiesc de asta, dar ideal ar fi să realizați o ședință foto profi, eventual cu tematică. Căutați un fotograf bun în prezența căruia să fiți relaxate și care să vă surprindă în ipostazele reprezentative prieteniei voastre.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Kseniia Perminova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.