Setari Cookie-uri

Nouă pași pentru te păzi de energia negativă

Energia în sine nu este pozitivă sau negativă. Gândurile, acțiunile, vorbele noastre dar și mediul înconjurător încarcă într-un fel la altul. Iată cum te poți feri de energia negativă.

1. Ritual cu salvie

Salvia are puternice proprietăți antibacteriene și antioxidante. De asemenea, combate depresia și demența. Poți folosi salvia, lemnul de santal sau tămâia într-un ritual de curățare

2. Curăță-ți casa cu sare de mare

Pune un vârf de sare de mare într-un castron cu apă. Adăugă ulei esențial de lămâie și punecastronul în centrul casei. Schimbă apa după cum este necesar și arunc-o afară și nu la canalizare. Vei obține o miros relaxant și plăcut care întărește sentimentul de protecție și purificare.

3. Înconjoară-te cu o minge de lumină colorată

Vei menține energia negativă la distanță imaginându-ți că te afli într-o minge protectoare de lumină roz sau albastră.

Noua pasi pentru a te pazi de energia negativa

sursa foto: shutterstock/by tykcartoon

Citește și:

4. Evită persoanele negative

Este dificil să ții piept energiilor negative atunci când ești obosită, prin urmare evită prezența oamenilor negativi.

5. Folosește rugăciunile și mantrele

Rugăciunile și mantrele sunt mijloace bune pentru a te proteja. Crează-ți propria rugăciune sau mantră pentru protecție energetică.

6. Redu drama din ta

Drama te poate umple de energie, dar poate fi și ceva ce te secătuiește de energie. Nu asculta dramele altor persoane, mai ales în zilele când te simți obosită deoarece te pot afecta, absorbind negativitatea și lăsând-o să te afecteze. Stabilește granițe sănătoase pentru a te proteja de vampiri energetici.

7. Curăță-ți aura

Poți lucra cu un maestru sau o poți face de una singura, prin mijloace extrem de simple. Câteva dintre acestea sunt scăldatul în lumina soarelui, înotul în apă sărată, baia cu săruri Epsom și meditația.

Citește și:

8. Poartă bijuterii cu cristale

Cristalele te protejează de energiile negative datorită structurii lor moleculare perfecte. Fără să realizăm, ne dau un sentiment de puritate și perfecțiune. Printre cele mai eficiente sunt turmalina neagra, ochiul de tigru și obsidianul negru.

Evita persoanele negative

sursa foto: shutterstock/by syda productions

9. Înconjoră-te cu oameni fericiți

Oamenii fericiți, pozitivi și plini de bucurie sunt o minune pentru suflet. Îți ridică vibrația și starea de spirit. Ori de câte te simți îngândurată sau îngrijorată, stai de vorbă cu un om fericit. Cu toții avem nevoie de puțină energie pozitivă de la oameni pozitivi.

Sursa Foto front Page: Shutterstock/By William Perugini

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.