Setari Cookie-uri

Opt pași spre bucurie

Înțelepții spun că bucuria este starea noastră de a fi. Chiar dacă izvorul acesteia se găsește în interiorul nostru, acțiunile noastre zilnice ne pot ajuta să o găsim mai repede. Iată opt pași care te vor ajuta să nu o pierzi niciodată.

Opt pasi spre bucurie Sursa Foto: Pexels

1. Danseză sălbatic

Învață câeva mișcări de dans și dezlănțuie dansatoarea din tine. Dacă nu știi cum, urmărește videoclipuri pe YouTube. Important este să îți dai frâu liber și să îți miști corpul. Starea ta de spirit se va îmbunătăți.

2. Răsfață-te cu preparatele culinare preferate In mod sigur ai o mâncare preferată

Totuși, asigură-te că nu conține zahăr în exces. Un smoothie hrănitor este întotdeauna o alternativă foarte bună.

3. Poartă hainele tale preferate

Poate că porți o parte dintre hainele tale preferate doar la ocazii speciale. Fă însă o excepție de la regulă și îmbracă-le chiar și atunci când dai o fugă până la magazin.

4. Ia-te prin surprindere

Provoacă-te pe tine însăți. Orice mică victorie, inclusiv o flotare în plus la sală, este suficientă pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Poate fi chiar vorba de a învăța ceva nou. Ce părere ai de ideea ca în fiecare lună să îți propui o nouă provocare?

Citește și:

5. Infruntă-ți temerile Indiferent de ce frici ai, înfruntă-le

Dacă te temi de păianjeni, urmărește un film în care apar păianjeni sau ieși afară și caută unul. păianjeni. Nu trebuie să-l atingi. Pur și simplu privește-l. Nu va veni să crezi cât de fericită te poate face simplul fapt de a-ți confrunta fricile.

Ia-te prin surprindere Sursa Foto: Pexels

6. Joacă un joc de cărți

Un simplu joc de cărți cu alții te conectează cu partenerii de joc și te face să uiți de probleme. Dacă nu ai parteneri de joc, poți juca și singură sau îți poți găsi parteneri pe Internet.

7. Îmbunătățește-ți postura corporală

O postură deficitară îți va crea o stare de spirit negativă. Adoptă o postură dreaptă și îndreaptă-țiă spatele. Astfel, te vei simți încrezătoare și puternică iar starea ta de spirit va fi mai bună.

Citește și:

8. Donează hainele vechi și lucrurile de care nu mai ai nevoie

Aruncă o privire la lucrurile tale și alege hainele și lucrurile pe care nu le-ai folosit în ultimul an. Donează-le pe cele în bună stare unei asociații caritabile. Te vei simți ușurată, eliberată și vei avea un sentiment de bine știind că ai făcut o faptă bună.

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.