Setari Cookie-uri

Cea mai 'wow' experiență

Într-un articol recent, un expert în relații de cuplu afirma că pentru a atrage un bărbat o femeie trebuie să îi ofere o experiență wow. Descrierea experienței se găsea, bineînțeles, undeva în cuprinsul unei cărți scrise de el pe care îți mărturisesc că nu m-a convins să o cumpăr.

Scriitorul român Camil Petrescu scria demult despre asta atunci când afirma că pentru ca un cuplu să dureze este nevoie ca între femeie și bărbat să existe admirație. Adică, tot un fel de... wow. Dincolo de asta, eu cred că cea mai wow experiență pe care i-o poți oferi este prezența ta totală.

Îți mărturisesc că niciodată nu mi-au ieșit lucrurile cu bărbații atunci când am planificat strategii de cucerire sau ținute elaborate. Din contră, cele mai frumoase experiențe s-au întâmplat spontan. Cu părul uscat de razele soarelui, în pantaloni scurți și în tricou, râzând în hohote, glumind sau povestind cu pasiune despre unul din visurile mele nebunești. Pur și simplu fiind eu. Relaxată, fără a-mi pune o mie de întrebări despre ce crede despre mine sau dacă mă va suna a doua zi.

Citește și:

Strategie de agatat

Sursa Foto: Shutterstock/ By A StockStudio

Sunt atâtea rețete despre cum să cucerești un bărbat încât mi se învârtește capul doar când mă gândesc. Inclusiv aceea de a fi tu însăți, autentică. Ca și cum noi însene nu am fi suficiente. Ca și cum un bărbat este un fel de fluture de prins cu un anumit tip de plasă.

Înainte de a-ți alege strategia de prindere sau agățat, aș vrea să te rog să te gândești la un lucru. Dincolo de sexul nostru, masculin sau feminin, suntem cu toții suflete, bucăți din sursă. Avem nevoie să fim recunoscuți ca atare de persoana din fața noastră cu atât mai mult cu cât adesea uităm noi înșine cine suntem. Unde mai pui că suntem și iubire, iar relația de cuplu este un mediu perfect pentru a experimenta asta. Dincolo de stereotipurile vehiculate - bărbații sunt vânători, femeile nu pot face sex fără implicare emoțională, cu toții avem nevoie să fim văzuți, să iubim și să fim iubiți și să avem o conexiune profundă cu persoana de lângă noi.

Citește și:

Cea mai wow experienta

Sursa Foto: Shutterstock/By Pushish Images

Poate că de fapt acesta este secretul. Atunci când de afli față în față cu un bărbat să îți amintești aceste nevoi și să i le împlinești. Să îi oferi această recunoaștere în loc să te întrebi câți bani are pe card, de câte ori merge la sală și cât de bun este în dormitor. Este o experiență de care, te asigur, nu are parte foarte des, și care este wow. Mai departe, vei constata tu ce se întâmplă.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By A StockStudio

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.