Setari Cookie-uri

Cele 4 daruri ale singurătății

La prima vedere, singurătatea este la fel de plăcută precum o pană de curent. Un sentiment neplăcut de care fugim cât putem și care, culmea, ne urmărește chiar și atunci când suntem înconjurați de oameni dragi. La fel ca și frica, singurătatea ne oferă daruri atunci când alegem să o trăim în loc să fugim de ea.

Cele patru daruri ale singuratatii

Sursa Foto: Shutterstock/By Maksim Shirkov

1. Te conduce spre relațiile corecte

Vine un moment în viața ta, în care, deși ești înconjurată de prietenii, familie, ba poate chiar un partener romantic, te simți încă singură și incompletă. Există un sentiment persistent de singurătate și deconectare. Suntem cu toții în creștere și uneori evoluăm în ritm diferit. Sentimentul de singurătate te poate împuternici să te îndepărtezi de influențele negative ale vieții tale actuale pentru a fi deschisă către persoanele aliniate în mod real cu sinele tău real. Dacă acestea nu au apărut încă, nu îți pierde speranța. O vor face când ești pregătită.

2. Te ajută să te concentrezi pe interiorul tău

În cea mai mare parte din viață, ți-ai concentrat atenția în afara ta. Egoul ți-a direcționat atenția către bani, aspect fiziz, reputație, posesiuni materiale. Insă când singurătatea te lovește, nimic din acesta nu mai contează. Acela este momentul în care te întorci către esența ta, către ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Este momentul în care începe transformarea reală.

Citește și:

3. Îți trezește divinitatea și îți arată scopul în viață

Dacă începi o călătorie interioară, vei experimenta singurătatea sufletului. Vei înțelege motivul real pentru care te simți singură. De fapt, scopul principal al singurătății este să ne semnaleze faptul că ne întoarcem spatele nouă însene, scopului nostru. Această singurătate a sufletului îți amintește că Pământul nu este casa ta adevărată. Când sufletul tău se trezește, el devine conștient de nivelurile superioare ale existenței de dincolo de cel fizic. Iar tu îți dai seama că ești aici într-o aventură și ai un scop.

Singuratatea te deconecteaza

Sursa Foto: Shutterstock/ By Masson

4. Te reconectează cu spiritul

Parcurgând drumul spre tine însăți găsești o conexiune într- un plan complet diferit. Singurătatea te deconectează de lumea fizică și te forțează să îți trezești intuiția și să te reconectezi cu spiritul. Nu simți singurătate pentru că nu ai o legătură cu ceilalți, ci pentru că nu ai o conexiune cu propriul tău spirit. În acea profunzime spirituală începi să observi sincronicități semnificative, să primești semne și mesaje, să te conectezi la ghizii spirituali și să simți unitatea tuturor lucrurilor.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Veronika By

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.