Setari Cookie-uri

6 semne că ai o vibrație scăzută

Natura noastră este iubirea iar bucuria este starea noastră naturală de a fi. Ambele au o vibrație foarte înaltă. Atunci când experimentăm alte trăiri înseamnă că vibrația noastră scade. Cu cât scade mai mult, cu atât suntem mai ușor de manipulat iar starea de vitalitate și sănătate are de suferit.

Dacă experimentezi una din situațiile de mai jos, acționează imediat. Fă ceva ce îți bucură sufletul, conectează-te cu natura, respiră, meditează.

Sase semne ca ai o vibratie scazuta

1. Te focusezi asupra regretelor

Regretele te definesc pe baza a ceea ce ai făcut sau nu ai făcut în trecut. În loc să îți blochezi potențialul cu regrete, revin-o cu atenția în prezent, singurl locul în care ai puterea de a face o schimbare.

2. Îi învinovățești pe alții pentru problemele tale

Fiecare persoană din viața noastră este un profesor, fiecare întâmplare, o lecție care ne ajută să evoluăm. Atunci când nu percepem lucrurile în acest fel, avem tendința să îi învinovățim pe alții. În loc să acceptăm întreaga responsabilitate pentru noi însene și viața noastră, arătăm cu degetul. Vibrația scăzută tinde să interfereze cu abilitatea ta de a vedea imaginea de ansamblu, de a te simți neputincioasă.

Citește și:

3. Cazi în capcana mentalității de victimă

Alan Watts spune că avem doar două opțiuni: fie ne definim ca victimă a lumii, fie ca fiind lumea. Ceea ce este îndezechilibru în lumea noastră interioară se reflectă în dezechilibtul din lumea noastră exterioară. Avem relații neîmplinite, cariere necorespunzătoare sau viața noastră este un dezastru. Lucrând la vindecarea și echilibrul nostru interior lucrăm la modul în care ne formăm realitatea.

4. Îi judeci pe ceilalți

Una dintre cele mai mari ironii ale vieții este faptul că ceea ce judecăm cu mare îndârjire la alții, avem în noi înșine. Este ceea ce urâm cel mai mult la noi înșine. Acest mecanism răspunde nevoii noastre profunde de vindecare. O persoană care își acceptă propriile umbre acceptă umbrele pe care le vede în ceilalți.

Citește și:

5. Vrei să ai întotdeauna dreptate

Lipsa încrederii și stimei de sine ne împinge să vrem să avem întotdeauna dreptate. Evităm să greșim pentru a nu ne simți nesigure, slabe și temătoare. Odată ce îți accepți vulnerabilitatea și conceptul de eu versus ceilalți, pacea interioară devine realizabilă. O vibrație inferioară are nevoie de siguranță și se teme de schimbare.

6. Trăiești în frică

Frica ne împiedică să luăm deciziile corecte și să acționăm corect. În fiecare zi luăm decizii bazate pe frică. Evităm să acționăm din cauza fricii. In loc să folosim frica sănătosă pentru a ne păzi de un potențial pericol real, devenim sclavele ei iar vibrația noastră scade în mod semnificativ.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kalamurzing

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.