Setari Cookie-uri

Vrei să fii fericită? Conectează-te cu inteligența inimii

Cel mai scurt și mai ușor drum către împlinirea viselor tale trece prin inima ta. Doar acolo găsești răspunsurile corecte și busola perfect calibrată care să te ducă spre ceea ce îți dorești, spre scopul tău în viață. Din ce în ce ami mulți oameni aleg să își stabilească o coexiune între inimă și minte pentru a-și exprima întregul potențial.

Altfel, despre inimă

Inima are mai multe fibre care duc la creier decât creierul către inimă ceea ce facilitează comunicarea în inimă. Inima fătului începe să bată înainte de formarea creierului. Oamenii își formează mai întâi creierul emoțional și abia apoi pe cel rațional.

Cunoscutul autor Gregg Bradden vorbește despre sistemul nervos complex independent al inimii, cunoscut sub numele de "creierul inimii". Inima poate crea coerență în organism prin ritmul său. Câmpul electromagnetic al inimii este mai mare decât cel al creierului și poate fi detectat de la câțiva metri distanță. Contrar zicalei ”ia decizii cu mintea, nu cu inima”, inima are înțelepciune. Doar aceasta ne poate ajuta să luăm cele mai bune decizii pentru noi, cele care sunt guvernate de sinele nostru cel mai înalt. Gregg Braden sugerează următoarele sfaturi pentru a accesa inteligența inimii.

Citește și:

Inteligenta inimii

sursa foto: shutterstock/by alohaflaminggo

Cum te conectezi cu inteligența inimii

Primul pas este acela de a-ți concentra atenția asupra inimii cu intenția de a te conecta cu inteligența ei. Respiră lent și și controlat pentru a dobândi o stare de pace interioară, de a-ți calma mintea și a-ți face gândurile să tacă. Gândește-te la ceva minunat din viața ta pentru a simți un profund sentiment de recunoștință, compasiune și dragoste și a-ți activa astfel energia inimii.

După ce ai făcut acești pași, este momentul să adresezi o întrebare scurtă și precisă inimii tale. Observă diferitele sentimente sau senzații corporale. Acestea reprezintă indicii referitoare la întrebarea ta. Inteligența inimii este subiectivă și nu se manifestă la fel prelentru toată lumea. Poți simți fluturi în stomac, o senzație caldă în corp sau furnicături în vârfurile degetelor. Sau, ai putea chiar primi un răspuns clar, scurt și amabil în mintea ta.

Citește și:

Pune acest proces practică în mod regulat și asculă-ți inima din ce în ce mai des. Stabilirea unei conexiuni mai profunde cu inima ta necesită timp.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Jeanette Dietl

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.