Setari Cookie-uri

4 pași către tine

Ți s-a întâmplat să te simți pierdută pe cărarea vieții, să ai senzația că nu știi cine ești? Dacă da înseamnă că ai pierdut contactul cu cine ești tu cu adevărat. Fii însă liniștită. Te poți regăsi oricând pe tine, cea autentică. Iată cum.

1. Schimbă-ți stilul de viață

Începe prin a-ți schimba stilul de viață, alimentele pe care le consumi zilnic, oamenii cu care te înconjuri, rutina zilnică de care te-ai săturat, activitățile pe care le desfășori în timpul timpu liber. Asta nu înseamnă că trebuie să arunci totul la coș ci doar ceea ce nu potrivește cu sinele tău autentic. Renunță la modul de viață de tip pilot automat și fii prezentă în fiecare clipă pe care ai norocul să o trăiești pe această planetă.

2. Renunță la ceea ce nu mai rezonează cu tine

Lasă-i să plece pe oamenii a căror energie nu mai rezonează cu a ta, care te trag în jos și pun la îndoială visele tale. Renunță la lucrurile care nu îți mai servesc, dăruindu-le celor care chiar au nevoie de ele. Bucură-te de spațiul gol sau populează-l cu ce obiecte care contribuie la alinierea frecvenței tale de bază până când ajungi să vibrezi în permanență pe cea a iubirii și a bucuriei.

Citește și:

Schimba-ti stilul de viata

Sursa Foto: Shutterstock/By Captblack76

3. Transformă-te într-un alchimist

O poți face atunci când este vorba de persoana și de viața ta. Îți pot transforma întunericul - fricile, prejudecățile, credințele care te limitează, în lumină. Transformarea reală nu înseamnă nicidecum să fugi de întuneric sau să îl ignori, ci să îl transmuși folosind puterea iubirii.

4. Fii hotărâtă și răbdătoare

Se spune că oamenii nu se schimbă. Însă în mod sigur evoluează și încă repede atunci când aleg să o facă în mod conștient. Să te transformi dintr-o omidă într-un fluture multicolor nu este atât de complicat pe cât crezi. Procesul poate dura mai mult sau mai puțin în funcție de cât de mul îți dorești, cât de dedicată, hotărâtă și dedicată ești. Dă-ți timp să te metamorfezi mai ales dacă ani de zile ai străbătut aceleași cărări bătătorite. Bucură-te de călătorie chiar dacă este plină de suișuri și coborâșuri și fii blândă cu tine în timp ce mergi.

Citește și:

Sursa Foto Front page: Shutterstock/By Ase

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.