Setari Cookie-uri

Șapte moduri în care evoluția ta spirituală îi influențează pe ceilalți

Granițele și zidurile sunt iluzii. La nivel subtil suntem interconectați. Tot ceea ce facem, spunem, gândim are efect nu doar asupra noastră dar și a celorlalți. Atunci când ne sumăm evoluția spirituală, facem ca lumea în care trăim să devină un pic mai bună. Iată de ce.

Ambasadoare a increderii

1. Vindecarea ta creează un efect în lanț

Atunci când ceri ajutorul pentru a evolua te ridici din negura în care mulți oameni sunt încă prinși în captivitate. Iar asta creează un efect în lanț. Efortul tău îi inspiră și pe alții să acționeze și să iasă din întuneric.

2. Îi ajuți pe ceilalți să evolueze fără să vrei

Pe măsură ce faci pași pentru a evolua vindecându-ți traumele și rănile emoționale din trecut, deschizi drumul pentru ca alte persoane să facă acelați lucru. Amprenta ta energetică are un efect multidimensional pe care nu îl conștientizezi încă.

3. Capacitatea ta de a evolua le ridică vibrația celorlalți

Este nevoie de mult curaj pentru a evolua conștientizându-ți rănile și vindecându-le. Asta prespune să simți din nou durerea, să o simți și să îi dai drumul, eliberându-te astfel de puterea pe care o are asupra subconștientului tău. Acest lucru îți ridică vibrația și îi afectează în mod pozitiv pe toți cei care interacționează cu tine.

Citește și:

4. Manifești mai multe oportunități

Pe măsură ce evoluezi, te dezvolți și te extinzi.Acest lucru îți oferă mai multe oportunități de manifestare și, în același timp, ridică vibrația mediului tău înconjurător.

5. Devii o ambasadoare a încrederii

Știi că timpul este o iluzie și nu te grăbești. Crezi că totul se întâmplă la momentul potrivit. Această atitudine îți dă o încredere pe care alții o pot simți. Le dă libertatea de a avea încredere în ceva mai măreț decât propria persoană

Capacitatea de a evolua

sursa foto: shutterstock/by simona pilolla 2

6. Ai răbdare și ești tolerantă

Ceilalți se simt confortabil în prezența ta deoarece știu că atunci când sunt cu tine apar mai puține fricțiuni decât de obicei. Pentru că te accepți așa cum ești, îi accepți și pe alții așa cum sunt cu toate diferențele și unicitatea lor. Acest lucru le permite și lor să se accepte. Practic, le oferi libertatea de a fi ei înșiși.

Citește și:

7. Le permiți celorlalți să se vindece și să se dezvolte în ritmul lor

Deși știi că cel mai bun moment pentru a evolua este acum, nu-l impui altora. Le respecți personalitatea și le permți să se vindece și să se dezvolte în ritmul lor. Acest lucru îi permite energiei să curgă liber, fără probleme.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Coka

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.