Setari Cookie-uri

Cinci moduri pentru a te face plăcută

Indiferent de cât de talentate sau frumoase suntem, nimeni nu va aprecia calitățile noastre la adevărata valoare dacă nu ne facem plăcute.

Un bărbat va prefera o femeie alături de care viața este mai frumoasă iar un șef, un subaltern poate mai puțin genial, dar care contribuie la păstrarea armoniei la locul de muncă. Iată cinci moduri în care te poți face plăcută în fiecare aspect al vieții tale.

Moduri pentru a te face placuta

sursa foto: shutterstock/by aila images

1. Fă-i să te asocieze cu emoții pozitive

Acesta este un truc simplu însă foarte puternic. Când ne gândim la o persoană, cel mai adesea simțim o anumită emoție. Poți folosi acest lucru în favoarea ta creându-le celor din jur emoții pozitive precum plăcerea, entuziasmul sau fericirea.

2. Privește-i în ochi

Când privești pe cineva direct în ochi și ai o atitudine prietenoasă, îi trasmiți subconștient că ești deschisă să primești afecțiune. Dai dovadă de stăpânire de sine, te face să pari cinstită și demnă de încredere. Puteți folosi acest truc pentru a fi mai atrăgătoare și poți observa gradul de interes al celeilalte persoane observându-i pupilele. Atunci când vedem și ne gândim la ceva ce într-adevăr ne place sau suntem aproape de ceva de care suntem atrase, pupilele noastre se dilată.

Citește și:

3. Rostește-le prenumele des

Psihologii spun că auzirea propriului nume îi ajută pe oameni să își valideze propria realitate și să se simtă îndrăgiți de persoana cu care vorbesc. Atunci când cineva ne cheamă pe nume, mintea noastră asociază automat persoana cu sentimente și emoții precum familiaritatea, prietenia și bunătatea. Astfel, folosind des într-o conversație prenumele unei persoane, o vei face să se simtă mai apropiată de tine.

4. Fii oglindă pentru ceilalți

Doar în anumite privințe. Atunci când vorbești cu cineva, oglindește-le postura corporală, gesturile și expresiile feței. Astfel, șansele ca acea persoană să se simtă bine în preajma ta și să te plac cresc considerabil.

Fii oglinda pentru ceilalti

sursa foto: shutterstock/liderina

5. Fă-i să se amuze

Citește și:

Se pare că, în societatea modernă, oamenii valorează mai mult decât banii, aspectul, faima și statutul, factorul de distracție, de amuzament. Unele voci susțin că această abilitate de a fi amuzantă reprezintă un ingredient crucial al atracției. Oamenii sunt atrași de cei care pot aduce veselie și amuzament în viețile lor. Toate celelalte lucruri sunt considerate în mod subconștient, instrumente care ne pot ajuta să creăm distracție și un sentiment de lipsă de griji. Cea mai sigură cale de a face asta este de atinge tu însăți, în interiorul tău, o stare de veselie și de curgere, de lipsă de grijă, pe care apoi să o răspândești.

sursa foto front page: shutterstock/liderina

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.