Setari Cookie-uri

5 decizii pe care le-am luat când am împlinit 30 de ani

Chiar dacă se spune că 30 este noul 20, această vârstă rotundă aduce cu sine maturizare, stăpânire de sine și o conștientizare mai mare a scopului în viață. Când am împlinit 30 de ani, am avut câteva revelații care m-au făcut să iau decizii importante.

Decizii pe care le-am luat cand am implinit 30 de ani

1. Intuiția este cel mai bun compas, așa că am hotărât să o ascult.

Intuiția funcționează întotdeauna. Ea este glasul sufletului nostru. Acesta știe întotdeauna ce este mai bine pentru noi și percepe lucrurile dincolo de învelișul lor material. De fiecare dată când îmi ascult intuiția nu numai că iau deciziile corecte dar mă simt foarte bine cu ele iar inima mea se simte ușoară.

2. Autenticitatea este sexy, așa că am hotărât să fiu autentică.

Ce sens are să fii ca ceilalți când fiecare dintre noi este unic și este înzestrat cu daruri unice? Pentru a fi autentică ai nevoie de încredere în sine și de curaj, mai ales în condițiile în care părinții și școala ne condiționează să credem că trebuie să fim și să ne comportăm într-un anumit fel pentru a fi iubite și acceptate. Cu toate astea, în mod ironic, oamenii se simt atrași în mod natural de persoanele autentice. Poate pentru că, în adâncul sufletului lor, tânjesc să fie astfel.

Citește și:

3. Feminintatea înseamnă mister, așa că am hotărât să nu mai arăt tot.

Să fii feminină nu înseamnă să arăți tot, tuturor, dintr-o dată (inclusiv când vine vorba de vestimentație) ci să dezvălui treptat și doar în ambientul potrivit, persoanei potrivite. Iți poți manifesta însă bunătatea, gingășia și grația ca o fântână care își revarsă răcoarea și apa asupra tuturor celor care se apropie de ea.

4. Oamenii agresivi sau foarte critici suferă profund, așa că am hotărât să fiu tolerantă și să nu mai au lucrurile personal.

Acțiunile și vorbele celorlalți au foarte puțin de-a face cu oamenii din fața lor și mai mult cu gândurile și emoțiile lor. Toleranța și compasiunea sunt două modalități prin care fiecare dintre noi poate aduce mai multă armonie și pace pe Pământ.

Citește și:

5. Atunci când te faci că nu vezi gropile, sfârșești prin a cădea în ele așa că am hotărât să aleg drumuri fără gropi.

Nimeni nu te poate minți fără acceptul tău. Nu ești niciodată o victimă a unor persoane sau a unor situații pentru că intuiția ta te-a avertizat de la bun început că nu ai ce să cauți acolo. Atunci când alegi să pășești pe un drum plin de gropi pe care pretinzi că nu le vezi, nu te mira că te împiedici și cazi. Ceea mai sigură cale pentru a-ți păstra picioarele frumoase este să alegi un drum fără gropi.

sursa foto front page: shutterstock/by oxana denezhkina

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.