Setari Cookie-uri

Patru femei celebre și lecțiile lor despre feminitate

Se spune că suntem celor cinci persoane cu care ne petrecem majoritatea timpului. Vestea bună este că aceste persoane nu trebuie să fie neapărat din viața reală. Cu alte cuvinte, dacă îl umrărești frecvent pe Neale Donald Walsch, de exemplu, pe Internet se cheamă că face parte din grupul tău apropiat.

Am ales patru femei cu care ar merita să ne petrecem timpul pentru a învăța ce înseamnă să fim cu adevărat femei.

Cleopatra - arta seducției și senzualitate

Pentru unii este cea mai frumoasă femeie din lume. Dar nu despre asta este vorba. Frumusețea, chiar dacă atrage atenția, nu te face în mod automat seducătoare. In cazul reginei egiptene, aceasta fost dublată de inteligență, educație și o bună cunoaștere a sufletului și minții bărbaților. Este proverbial felul în care i s-a înfățișat marelui Cezar, înfășurată într-un covor, care i-a fost oferit cadou. Ulterior, acesta a fost de acord să participe la războiul civil egiptean de partea ei. Cleopatra este întruchiparea puterii feminității și a unei femei care nu afirma sus ș tare că este egală cu bărbatul.

Citește și:

Cleopatra

sursa foto: shutterstock/lil maria

Maica Theresa - compasiune și iubire

Ceea ce fac o femeie, femeie, dincolo de capacitatea sa de seducție, sunt capacitatea ei de iubi, blândețea, compasiunea și bunătatea. Toate aceste atribute care hrănesc sufletul și transformă lumea într-un loc plin de bucurie. Lângă o femeie blândă, bună și iubitoare va crește un băiat, viitor bărbat, care va aprecia aceste calități la partenera lui. Lângă o astfel de femeie, bărbatul se simte bărbat. El este inspirat nu numai să ocrotească și să sprijine dar și să îmbrățișeze energia lui feminină.

Maica Teresa

sursa foto: shutterstock/gonewiththewind

Audrey Hepburn - eleganță, autenticitate, și gingășie

Îți dorești lucruri unicat. Te simți bine atunci când știi că porți ceva ce ar foarte puțină lum sau doar tu. Atunci de ce ți-ai dori să fii la fel ca alții? De ce nu ți-ai pune în valoarea autenticitatea? Acest tu, care este unic. Iar dacă o faci într-un mod elegant și plin de gingășie așa cum a făcut-o Audrey Hepburn, în mod sigur nu vei trece neobservată.

Citește și:

Audrey Hepburn

sursa foto: shutterstock/by lucian milasan

Madonna - curaj, versatilitate și transformare

Ai observat că unii artiști durează o vară iar alții, cel puțin o viață? Aceștia din urmă au curajul de a se reinventa, de a-și explora și exprima noi veleități. Așa cum a făcut și Madonna, de când mi-o amintesc. O femeie este versatilă. Iși exprima diversele aspecte ale personalității sale la momentul potrivit și știe să se adapteze situațiilor. Are curajul de a accepta schimbările și de a le integra în personalitatea ei, fiind mereu surprinzătoare.

Madonna

sursa foto: shutterstock/by yakub88

sursa foto front page: shutterstock/by elena barenbaum

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.