Setari Cookie-uri

7 schimbări minunate alături de flacăra ta geamănă

Femei și bărbați sunt nefericiți deopotrivă pentru că intră în relații nepotrivite. Fie nu mai au răbdare, fie se tem de singurătate, fie cedează presiunilor sociale. După un timp, traiul împreună devine o luptă sau un chin. Alături de persoana care îți este flacără geamănă, fiecare zi devine o bucurie. Iată cum.

Flacara ta geamana

1. Iți dai seama că există muzică în tăcere

Afli că nu ai nevoie de confirmări și validare tot timpul. Comunicarea verbală poate servi doar nevoilor temporale. Relația ta cu flacăra geamănă este eterică și binecuvântată, și are sens doar dacă spiritele voastre vorbesc unul cu celălalt. Gesturile înseamnă mult mai mult pentru tine decât pentru ceilalți. Îți dai seama că, uneori, tăcerea poate exprima mai mult decât pot exprima cuvintele.

2. Știi că nu vă puteți pierde unul pe celălalt

Pierderea și durerea apar doar în relația temporală. Voi doi aveți ceva care este mult dincolo de orice explicație. Este o legătură care depășește toate granițele pământești, la nivelul sufletului. Partea fizică a relației este o parte mică, îmbunătățită a imaginii mai mari. Îți dai seama că ați fost cumva împreună înainte să vpă fi cunoscut și că rămâneți conectați pe veșnicie.

Citește și:

3. Îți găsești adevăratele tale puteri

Întotdeauna ai intuit că ești capabilă să creezi și să fii încrezătoare. Că există o versiune sigură pe sine undeva înăuntrul tău însă nu ai putut să intri în contact cu ea tot timpul. Flacăra ta geamănă aduce la suprafață calități ascunse în sufletul tău în fiecare zi, permițându-ți să fii tu însăți.

4. Descoperi o bunăstare spirituală

Relația cu flacăra geamănă aduce la lumină problemele spirituale din tine pe care trebuie să le rezolvi pentru a obține bunăstarea spirituală. Vezi o oglindă a propriei tale călătorii în altcineva, cineva detașat dar extrem de asemănător cu tine. Îți dai seama de importanța călătoriei tale spirituale prin el.

Citește și:

5. Descoperi cum este să simți o pasiune intensă

Intimitatea este mai profundă decât am învățat. Intimitatea este despre a vedea unul în celălalt, a ne privi dincolo de măștile noastre și descoperi lumile noastre interioare. Vei descoperi adevărata pasiune când ești împreună cu flacăra gemenească, ceva ce nu poate fi descris în cuvinte.

6. Descoperi ce înseamnă dragostea adevărată

Afli că iubirea este predestinată și că facem cu toții parte dintr-un tablou mai mare. Iubirea are un scop mai înalt, acela de a uni două suflete într-o legătură foarte puternică de origine cosmice.

7. Îți găsești adevăratul scop în viață

Găsești esența în tot ceea ce faci pentru că ești împăcată. Știi că flacăra ta geamănă te susține necondiționat și nu trebuie să dovedești nimic nimănui. Prin urmare, îți petreci timpul și energia făcând lucrurile care te pasionează cu adevărat, lucruri care te umplu cu energie. Astfel, adevăratul scop al vieții tale începe să se desfășoare. Îți găsești adevărata chemare și care este scopul tău în viață.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by nuvolanevicata, pink cat

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.