Setari Cookie-uri

3 moduri pentru a-ți recâștiga puterea interioară

Puterea interioară ne ajută să ne transformăm viziunea în ceva concret, să ne ducem planurile la bun sfârșit, să spunem nu atunci când este cazul. Ca și apa, ajută să îți croiești drum prin stâncă atunci când este necesar.

Iată trei moduri prin care îți poți cultiva puterea interioară.

Energii

1. Curăță-te de energiile joase

Nu mai este secret faptul că totul este energie. Persoanele cu care intri în contact vibrează la diferite niveluri energetice. Soluția pentru a fi copleșită de energia de vibrație joasă este ca tu să îți menții vibrația la un nivel înalt. Pentru asta cultivă sentimente de iubire, bucurie, recunoștință, apreciere, petrece timp în natură, meditează, danseazaă, înconjoară-te de oameni pozitivi. Atunci când simți că nu ai baterii, evită zonele aglomerate și încarcă-te mai întâi.

2. Asumă-ți responsabilitatea pentru energia ta

Deși poate fi adevărat că factorii externi pot juca un rol important în ceea ce simți, atunci când te lași pradă acestora te simți victima. Ba mai mult decât atât, povestea pe care ți-o spui dvine realitate. Atragi acele situații care reflectă convingerea ta că ai nevoie de un scut protector. Ca femeie, ești suficient de puternică pentru a simți energiile din jurul tău. Odată ce le simții, nu le judeca. Percepe-le cu iubire și acceptar.

Citește și:

3. Cultivă-ți iubirea de sine

Iubirea de sine nu echivaleaza cu egoismul. Într-o lume în care sacrificiul pentru alții este privit ca un act nobil, a face ceva pentru tine este considerat egoist. Egoismul înseamnă să faci lucruri pentru alții chiar și atunci când nu mai poți doar pentru a evita să fii etichetată drept egoistă. Nu este nimic greșit să vrei să-i mulțumești pe oameni pentru că fercirea lor te face fericită. Dar când o faci des, pentru a obține aprobarea celorlalți, îți cedezi puterea. Lipsa iubirii de sine te face să acționezi din dorința de a nu fi respinsă. Prezența iubirii de sine te ajută să creezi granițe sănătoase și să poți spune nu.

Iubirea de sine

sursa foto: shutterstock/by brickrena

Poți cultiva iubirea de sine renunțând la credințele limitative, ascultându-ți intuiția, adoptând o dietă sănătoasă, bogată în alimente pline de energie, înconjurându-te de oameni care te iubesc și te apreciază, neasumându-ți responsabilitatea pentru emoțiile altor persoane, găsindu-ți și exprimându-ți vocea proprie, făcând mai multe dintre lucrurile pe care le iubești, renunțând la mentalitatea de victimă, împărtășindu-ți darurile cu lumea

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by agsandrew

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.