Setari Cookie-uri

Cum să lucrezi în parteneriat cu Universul

Universul comunică cu tine și devii din ce în ce mai conștientă de asta. Uneori, simți nevoia să te oprești din ce faci și să te minunezi de miracolul existenței. Poate fi vorba de un apus de soare. Sau de un nor în formă de inimă.

Sau de momentul în care te conectezi cu talentul tău și ți se umple sufletul de bucurie. In acel moment totul devine curgere. Iar tu ești ca apa. Îți dai seama că ești conectată la un puternic câmp de conștiință universală.

Cum sa lucrezi in parteneriat cu Universul

Acest câmp energetic răspunde la tine și la vibrația ta. Aceasta se manifestă prin gândurile. vorbele și faptele tale și variază de la o clipă la alta, de la o zi la alta. Unele dintre ele, în special cele determinate de credințe, sunt dominante și implicit au o forță mai mare de manifestare. Câmpul cuantic este mult mai receptiv la acestea decât la unele transmise sporadic. De aceea, cu cât te concentrezi mai mult asupra a ceea ce nu merge, ceea ce te supără, ceea ce îți lipsește, acestea se amplifică. Cu cât opunem mai mare rezistență la ceva, cu atât acel ceva tinde să persiste.

Citește și:

Atunci când vrei să îți schimbi viața, nu este suficient să acționezi doar la exterior. Este nevoie să îți schimbi vibrația. Să începi să îți spui altă poveste despre tine, despre viață, despre ce te înconjoară. Cu timpul, intențiile și emoțiile tale genrerează rezultate din ce în ce mai rapid. Fii atentă la ele și vei știi unde anume ai de lucru, la ce anume este nevoie să renunți dacă vrei să trăiești altfel.

Mesaje de la Univers

sursa foto: shutterstock/ by amanda carden

Universul îți răspunde în permanență. Îți oferă semne, îți trimite mesaje importante în tot felul de forme. În conversații cu alte persoane. Printr-un cântec pe care îl auzi la radio. Într-o conversație la care participi sau pe care o auzi peste umăr, o soluție inspirată la o problemă, o sincronicitate. Poate apărea și ca un gând, un sentiment pe care îl simți potrivit, faptul că pur și simplu știi, o persoană care apare la momentul potrivit. Cu cât acorzi mai multă atenție acestor mesaje cu atât ele vor deveni mai evidente. Odată ce începi să îți onorezi parteneriatul cu Universul și toate posibilitățile care decurg din această relație, ușile încep să se deschidă, problemele să se rezolve ca prin miracol iar oportunitățile care apar în calea ta par nesfârșite.

Citește și:

Cheia este să cultivi sentimentele de apreciere și recunoștință în viața ta. Acestea creează coerența energetică în ființa ta la un nivel de vibrație superior. Și nu uita că tu ești persoana care își tese tapiseria vieții. Universul îți oferă firul pe care îl folosești.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.