Setari Cookie-uri

4 moduri în care poți evolua spiritual în fiecare zi

Lumea modernă ne oferă o mulțime de oportunități pentru a evolua spiriual chiar și în mijlocul haosului și al conflictului. Iată patru dintre acestea.

Moduri in care poti evolua spiritual in fiecare zi

sursa foto: shutterstock/by aradaphotography

1. Utilizează internetul pentru a-ți găsi tribul

Te poți conecta cu diferite tipuri de persoane din întreaga lume pe internet. Poți întâlni oameni noi și interacționa cu aceștia în diverse moduri sau doar le poți citi și urmări gândurile. Orice alegi să faci, important este că poți utiliza internetul pentru a găsi oameni și idei care rezonează cu spiritul tău. Există întotdeauna cineva care a mers pe aceeași cale sau pe o cale similară cu a ta, de la care poți învăța lecții valoroase. Găsește, așadar, persoane cu care vă poți conecta la nivel spiritual. Sunt membrii tribului tău spiritual, oamenii cu care poți vorbi despre sensul mai profund al vieții.

2. Utilizează social media în folosul tău spiritual

Citește și:

Social media este un instrument pe care îl poți utiliza pentru exprimarea sinelui. Îți poți personaliza feedurile cu informații relevante, care te ajută să crești, sau poți fi devorată de acestea. Factorul cheie este atenția. Este ușor să cedezi scrolling-ul fără rost sau poți învăța să te folosești de algoritmul din spatele platformelor. Poți personaliza tipul de informații pe care le vezi pe social media. Urmărește și interacționează cu profile și pagini care rezonează cu valorile tale spirituale, alătură-te grupurilor cu interese și valori comune cu ale tale. Exprimă-ți ideile și sinele tău autentic pentru ca oamenii să te poată descoperi.

3. Folosește banii în mod corect

Cu toții avem nevoie de bani. În societatea în care trăim, este dificil să trăiești o viață spirituală pașnică dacă nu ai bani pentru a-ți acoperi nevoile zilnice. Percepe banii nu ca pe un scop în sine ci ca pe un instrument pe care îl poți folosi pentru a-ți construi viața pe care dorești să o trăiești. Utilizează-l pentru a construi afaceri, a te educa și a te conecta cu oamenii precum și pentru a-i ajuta pe ceilalți să își construiască visele.

Citește și:

4. Îmbracă-te într-un mod care întărește sentimente pozitive

Nicicând în istoria umană cunoscută, cumpărăturile au fost mai ușoare. Iți poți achiziționa hainele preferate de pe Internet și le poți primi la ușă în câteva zile. De ce să nu te folosești de aceasă oportunitate pentru a-ți construi o ținută personalizată care îți exprimă spiritul unic, care exprimă valorile tale și promovează emoții pozitive? Poți comanda tricouri cu citatele tale preferate, poți purta culori care îmbunătățesc starea de spirit și accesorii unice. Nu te îmbraca într-un fel pentru că așa e la modă. Îmbracă-te pentru a-ți exprima adevărul.

sursa foto front page: shutterstock/ by berkomaster

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.