Setari Cookie-uri

Evoluează, joacă-te, fii insiprație!

În fiecare zi primim mesaje care ne ghidează spre împlinirea dorințelor inimii noastre. Ele vin pe diverse căi. Auzim un cântec, citim o postare sau un articol, un prieten ne spune ceva.

Mesajele pe care le-am primit pentru această nouă săptămână sunt pline de încurajare. Ești gata să faci încă un pas în evoluția ta, jucându-te și inspirându-i pe cei din jurul tău?

Joaca-te

1. Continuă să crești

Nu poți șterge trecutul însă îl poți folosi pentru a-ți rescrie viitorul. Mare atenție însă să nu copiezi ceea ce a fost. Repetând acțiunile din trecut, chiar dacă personajele din scenetă se schimbă, vei ajunge să ai aceleași rezultate. In loc să te consideri o victimă a vieții, a celorlalți, a anumitor situații vezi ce anum ai de învățat de acolo. Observă cum ai trecut peste momentele dificile și cum acestea te-au transformat într-o femeie mai puternică sau te-au ajutata să descoperi în tine calități latente pe care până atunci le ignorasei. Nu uita că ai puterea să manifești ceea ce este important pentru sufletul tău. Incetează să te gândești la ceea ce a fost și nu a funcționat ca la o mare nenorocire și concentrează-te asupra a ceea ce îți dorești. Credința și emoția sunt ingrediente de bază.

Citește și:

2. Joacă-te

Amintește-ți de magia copilăriei. Asta nu înseamnă să trăiești ca un copil neajutorat care are nevoie de îndrumare, validare, acceptare. Ci să continui să descoperi fiecare zi cu ochi noi. Să vezi fel și fel de figurine și chipuri în norii de pe cer și să îți folosești imaginația și încântarea în fiecare aspect al vieții tale. Dar și să crezi, fără nici o urmă de îndoială, că orice imaginația ta creează, este posibil să se și întâmple în lumea ta de adult. Și încă ceva. Unul dintre motivele pentru care copilăria este magică este faptul că suntem prezenți cu toată ființa noastră în clipa prezentă și în joc. Suntem fără de grijă. Și așa putem fi și ca adulți.

3. Fii o lumină pentru ceilalți

Ai puterea de a fi o sursă de inspirație pentru ceilalți cu un singur cuvânt. Nu trebuie să scrii cărți sau să ții discursuri motivaționale. Prietena mea Julie Schroll din California este o astfel de persoană. Prin simpla ei prezență, plină de iubire și de bunăvoință, este o sursă de bucurie pentru cei din jur fie că este vorba de colegii de serviciu sau de membrii familiei. Poți lumina ziua cuiva cu un cuvânt de încurajare sau cu un zâmbet.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by joe therasakdhi

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.