Setari Cookie-uri

4 adevăruri pentru o viață fericită

Trăim o perioadă în care omenirea depășește vechile paradigme și accesează o stare mai evoluată de conștiință creând o nouă lume bazată pe colaborare, iubire, unitate. Iată 4 adevăruri pe care este nevoie să le conștientizezi pentru a te armoniza cu acest val și a trăi o viață fericită.

Adevaruri pentru o viata fericita

sursa foto: shutterstock/by volodymyr tverdokhlib

1. Esența ta este iubirea, trăiești într-o lume abundentă și ești valoroasă

Când ne naștem, credem că nu ne lipsește nimic. Suntem mulțumiți să fim cine suntem și nimeni nu ne poate judeca. Când vrem să plângem, plângem, când vrem să râdem, râdem, când ne este foame, mâncăm. Dar, pe măsură ce creștem societatea ne învață că trebuie să îndeplinim anumite condiții, să fim un anumit tip de persoană pentru a avea valoare. Această credință falsă este creată de frică și de lipsă. Adevărul existenței tale este iubirea și abundența. Ai libertatea să explorezi și nu trebuie să dovedești nimic.

2. Conștiința ta este conectată cu conștiința universală

Citește și:

S-ar putea să crezi că ai o conștiința proprie dar această conștiință este conectată cu fiecare altă conștiință din Univers. Ai o identitate și te definești într-un anumit fel însă acestea sunt doar limite pe care i le pui conștiinței pentru a crea iluzia sinelui tău. În realitate, în spatele minții, a identității și a sinelui, tu ești observatorul gândurilor, gânditorul, tăcerea infinită a conștiinței pure care conectează totul.

3. Timpul este doar o iluzie, există doar prezent

Trecutul este doar o amintire și viitorul posibil este doar o idee. Trecutul și viitorul nu există cu adevărat. Ele sunt iluzii mentale pentru ca mintea să păstreze lucrurile mai organizate. Noi nu măsuram cu adevărat timpul ci mișcarea și schimbarea obiectelor celeste. Singurul lucru care există este momentul prezent. Majoritatea oamenilor trăiesc între atașamentele trecute și viitorul pe care acestea l-ar putea aduce. Dar în momentul în care te desprinzi de ele, totul este posibil.

Citește și:

Adevaruri pentru o viata fericita

4. Dezvățul este modul în care conștiința ta evoluează

Când începeți să uiți ceea ce știi, faci spațiu pentru a primi mai multe informații iar conștiința ta evoluează. Pe măsura ce accesezi o stare mai evoluată de conștiință, lucrurile vechi nu mai au sens iar altele noi devin clare. S-ar putea să intri într-o poveste cu totul nouă, mai amplă la care nici măcar nu te-ai gândit.

sursa foto front page: shutterstock/by kichigin

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.