Setari Cookie-uri

Optimism și diversitate, cuvintele cheie pentru această săptămâna

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată care sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este OPTIMISM. Nu lăsa trecutul să îți tulbure apele prezentului.

Legea atracției face să atragi în viața ta acele lucruri, întâmplări, situații asupra cărora te concentrezi. Ai constatat, de exemplu că, cu cât te focusezi mai mul asupra unei senzații de durere, aceasta parcă se agravează? Pe de altă parte, atunci când încetezi să îi mai acorzi atenție, observi după un anumit interval de timp, că a devenit mai puțin intensă sau că a dispărut? La fel funcționează fiecare aspect al vieții tale. De exemplu, o persoană care nu are un partener de viață va întârzia apariția acestuia concentrându-se asupra lipsei.

A fi optimistă nu înseamnă nicidecum să negi ce există în momentul actual în viața ta ci să te concentrezi asupra a ceea ce îți dorești. Astfel, vor apărea și soluțiile și drumul pe care îl ai de parcurs către acel punct. Să fii opimistă înseamnă să îți conștientizezi puterea de manifestare și să vezi partea bună existentă în fiecare întâmplare sau persoană.

Citește și:

Legea atractiei

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii este DIVERSITATE. Varietatea adaugă sare și piper vieții așa că îmbrățișează diferențele existente în ceilalți oameni.

Viața este interesantă și captivantă tocmai datorită diferențelor care există nu doar între oameni dar și între un anotimp și altul, între un continent și altul.

Deși toți oamenii au în comun nevoia de iubire și de acceptare, sunt diferiți. De la felul în care arată la felul în care gândesc, trăiesc și iubesc. Experiențele de viață ale fiecăruia, cultura, educația dar și întâmplările trăite în viețile anterioare, își pun amprenta asupra fiecăruia dintre noi. Imaginează-ți că Pământul este o clădire uriașă și că fiecare dintre noi privește afară de la o altă fereastră. Evident că perspectiva este diferită.

Citește și:

Astfel, comunicând unii cu ceilalți, căpătăm o viziune mai completă și mai complexă asupra vieții. Invățăm să vedem lucruri pe care poate nu le putem observa din punctul în care ne aflăm.

Deschiderea față de ideea de diversitate ne ajută să fim mai toleranți și îngăduitori cu ceilalți. Dar și să luăm lucrurile mai puțin personal. Ințelegem că ceilalți oameni acționează diferit nu pentru că au ceva cu noi ci pur și simplu penru că sunt diferiți.

sursa foto front page: shutterstock/by lucky business

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.