Setari Cookie-uri

Mergi la întâlnire cu tine! 8 locuri de întâlnire cu propria persoană

Cât timp a trecut de când nu ai mai ieșit la întâlnire cu tine? Sau, mai bine spus, ai făcut asta vreodată? Te-ai îmbrăcat în cele mai frumoase hăinuțe, ți-ai aranjat părul, te-ai dat cu rujul ăla roșu, după care te-ai luat frumos de mână și ai ieșit în oraș... tu cu tine?

Acelea dintre noi care nu se pun niciodată pe primul loc, acelea care se sacrifică mereu de dragul celorlalți, acelea care se simt copleșite de sarcinile de la birou și treburile casnice, cu siguranță nu au făcut asta niciodată. Și au avut multe de pierdut.

În primul rând, s-au pierdut pe ele înseși, și-au pierdut zâmbetul, energia și optimismul. După care au pierdut relații.

Intalnire cu tine

Te provoc, așadar, așa ca de sfârșit de an, să petreci o zi cu tine și să înveți să te bucuri de propria companie. Pune pe tine hainele pe care le-ai îmbrăcat la o întâlnire cu un bărbat pe care îl placi și mergi într-un loc în care ai vrea să mergi cu el. Acesta o să fie doar începutul unei relații de succes cu propria persoană. Iată de ce:

A merge la întâlnire cu propria persoană înseamnă:

Citește și:
  • Să faci ceva distractiv;
  • Să faci ceva relaxant;
  • Să faci ceva creativ;
  • Să faci ceva nebunesc;
  • Să faci ceva provocator pentru minte;
  • Să faci doar pentru tine, doar cu tine.

De ce este important să mergi la întâlnire cu tine:

  • Petreci timp de calitate departe de agitația de acasă, de la birou, din viață. Timp în care înveți să prețuiești și să te bucuri de propria companie.
  • Poți încerca ceva nou, fără să ai în jur persoane care nu sunt de acord cu asta.
  • Nu trebuie să faci compromisuri. Fă ce îți place!
  • Poți să bifezi activități și dorințe de pe bucketlist.
  • Te dezvolți ca și individ.
  • Arăți dragoste față de propria persoană, iar asta îți face bine atât ție, cât și celor din jurul tău.

Locuri în care să mergi la întâlnire cu propria persoană:

Citește și:

1. O librărie. Nu știu dacă ai încercat asta până acum, însă ai toate șansele să petreci mai mult timp într-o librărie cu tine, decât ai petrecut ultima oară când ai ieșit cu un băiat. Avem librării mari, superbe, pline cu cărți pentru toate gusturile, agende, creioane colorate și alte accesorii, astfel încât o oră este prea puțin ca să termini întâlnire. Pierde-te printre rafturi și răsfoiește cărți de care până acum nu te-ai atins. Cine știe, poate descoperi o nouă pasiune! Ah, și ți-aș sugera să iei niște bănuți cu tine, pentru că tentația este mare.

2. O cafenea. Am de ceva timp imaginea asta în cap și simt că momentul este tot mai aproape. Mă imaginez adesea savurând o cafea singură, într-o cafenea cozy, la primele ore ale dimineții. Să aud oamenii cum roiesc în jurul meu grăbindu-se să ajungă la birou, iar eu să opresc timpul, pentru că eu în ziua respectivă fac doar ce-mi place, mă întâlnesc cu cine îmi place – adică cu mine.

Citește și:

La intalnire

sursa foto: shutterstock/by lightfield studios

3. La răsărit/apus. Apusul este ușor de prins, îl prindem aproape în fiecare zi, atunci când nu suntem reținute cu treburi la birou, între patru pereți. Dar când vine vorba de răsărit, aici situația se complică/ Asta implică să te trezești la 4 dimineață, să mergi undeva să prinzi răsăritul și să surprinzi cum orașul începe să prindă viață - este un moment extrem de emoționant care creează o legătură puternică între tine și propria persoană.

4. La Cinematograf/Teatru. Motivul pentru care nu mergem niciodată la film sau la o pies de teatru singure este acela că ne place să avem cu cine împărtăși povești. De acord, dar asta nu înseamnă că trebuie să le faci în timpul activității. Îți poți suna o prietenă după ce s-a terminat piesa sau filmul, sau, și mai bine, poți să notezi într-un carnețel părerile și impresiile. În felul acesta nu vei uita detalii importante, nu vei uita ce ai simțit și, cine știe, poate îți descoperi și o nouă pasiune.

Citește și:

5. La cină. O femeie singură într-un restaurant, la lăsatul serii, îmbrăcată elegant și afișând un zâmbet satisfcător pe chip, servind cina și savurând un pahar de vin roșu... doamne, cât mister! Pun pariu că vei avea toți angajații la picioare și toate privirile ațintite asupra ta. Mulți te vor invidia, vor vrea să te cunoască, în timp ce alții te vor compătimi. Tu bucură-te de compania ta!

Locuri de intalnire

sursa foto: shutterstock/by nejron photo

6. În parc. Pune pe tine hainele care te fac să te simți deosebită, cumpără câteva flori și plimbă-te în parc. Așează-te pe o bancă. Privește. Citește. Notează. Nu-i așa că sunt multe lucruri pe care nu le-ai observat până acum în jurul tău?

7. La SPA. Știu că îți dorești să faci asta de ceva vreme, dar tot ai așteptat să își găseasca vreuna dintre prietene loc în agendă și pentru tine. Ei bine, a venit timpul să faci asta pe cont propriu. SPA-ul este un loc de relaxare, șterge-ți din minte imaginile cu mai multe prietene care râd și bârfesc în timpul masajului, ai nevoie doar de tine în acele momente intime.

Citește și:

8. La dans. Dacă la sală nu ți-ai făcut încă curaj să mergi singură, încearcă orele de dans. Ca și celelalte exerciții fizice, dansul este terapeutic pentru minte, trup și suflet. Și, la fel, ai nevoie doar de tine. Sala de dans este un loc magic în care să te întâlnești cu tine, să îți descoperi trupul, dorințele trupului și să îți exprimi sentimentele prin mișcări.

sursa foto front page: shutterstock/by jakub barzycki

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.