Setari Cookie-uri

6 trăsături ale maeștrilor spirituali. Ești unul dintre ei?

Maeștrii spirituali știu că viața leste mult mai mult decât ceea ce le oferă lumea materială. Ei știu că există mult mai multe tărâmuri și realități care merită explorate.

Mulți pretind că sunt maeștri spirituali însă doar o parte dintre ei merită acest titlu. Dacă ai nevoie de un astfel de îndrumător, caută o persoană care are cele șase trăsături de mai jos.

1. Sunt profesori talentați înnăscuți

Adevărații maeștri spirituali sunt oameni care au fost trimiși pe această planetă cu anumite scopuri specifice cum ar fi să -i învețe pe cei care sunt pregătiți să primească cunoaștere legate de lecții semnificative despre viață, adevăruri păstrate în profunzimea inimii sau să ghideze și îndrume alți oameni în călătorii spirituale.

2. Sunt integri și autentici

Atunci când ceva nu corespunde valorilor și standardelor lor morale, adevărații maeștri spirituali nu susțin acea idee. Autenticitatea necesită o anumită doză de vulnerabilitate, de aceea o mulțime de oameni eviă să fie complet autentici. Cu toate acestea, maeștrii spirituali nu se prefac niciodată. Ei știu că dezvoltarea și evoluția depind de acceptarea și îmbrățișarea propriului lor sine.

Citește și:

3. Acționează, nu reacționează

Conștientizarea stărilor emoționale este o abilitate pe care toată lumea ar trebui să o deblocheze pentru că ne ajută să facem alegeri mai bune. Aceste alegeri reprezintă răspuns bazat pe cine ești cu adevărat și nu o reacție emoțională la un stimul. Maeștrii spirituali rămân prezenți și liniștiți în raport cu emoțiile lor. Nu le evită, le simt, dar nu fug de senzațiile neplăcute care uneori apar.

4. Simt recunoștință, iubire și respect față de natură

Maeștrii spirituali înțeleg că fiecare lucru de pe planetă este conectat și nu consideră omenirea superioară celorlalte regnuri. Din acest motiv, ei respectă tot ceea ce este viu și natural. Evită alegerile care ar putea avea unele efecte negative asupra lumii sau asupra naturii care le înconjoară.

Citește și:

5. Nu judecă

Cei mai mulți dintre noi cedăm vocii minții care plină de judecată și negativitate. Această voce judecă orice și pe oricine. Dar aceasta este doar o tulburare mentală, un proces de gândire generat de nesiguranța și îndoiala noastră. Maeștrii spirituali știu acest lucru și nu se identifică cu această voce. Ei văd totul dintr-o perspectivă iubitoare, cu o inimă iubitoare și deschisă, fără a judeca pe nimeni și nimic.

6. Practică non-atașamentul

Maeștrii spirituali știu că viața leste mult mai mult decât ceea ce le oferă lumea materială. Ei știu că există mult mai multe tărâmuri și realități care merită explorate. Deși nu neglijează planul fizic și îi înțeleg importanța, nu se atașează de acesta. Se conectează cu lucrurile și cu oamenii fără să se leg. Îmbrățișează faptul că totul se schimbă în permanență și își mențin mintea deschisă la diferite perspective și idei.

Citește și:

Foto by Rawpixel.com via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.