Setari Cookie-uri

Cum să îți găsești scopul vieții în patru pași

Fiecare dintre noi s-a născut cu daruri și talente care ne permit să facem anumite lucruri mai bine și mai ușor decât alte persoane.

Abia a început anul și dacă încă nu ți-ai făcut lista cu dorințe pentru 2019, încă mai este timp. La fel de bine, dacă ea există deja și a ai avut o revelație în noaptea de Revelion, o poți modifica. Dacă pe lista ta se află ”găsirea scopului vieții tale”, pune în aplicare cei patru pași de mai jos.

1. Fă o listă cu ceea ce faci cu ușurință

Fiecare dintre noi s-a născut cu daruri și talente care ne permit să facem anumite lucruri mai bine și mai ușor decât alte persoane. Dacă dorești să te conectezi cu scopul vieții tale este necesar să îți rdescoperi aceste daruri ș talente. Așadar, noteazpă pe o foaie de hârie lucrurile pe care le faci cu ușurință. Cele care îi lasăpe ceilalți cu gura căscată. Acestea reprezintă darul tău înnăscut către lume.

Citește și:

2. Începe să faci lucrurile care îți plăceau când erai copil

Lucrurile pe care ți-a plăcut să le faci în copilărie sunt relevante pentru darurile și talentele tale, pentru scopul tău în această viață. Poate că îți plăcea să desenezi, să cânți sau să confecționezi rochițe pentru păpuși. Măcar pentru o zi, redevin-o copil.

3. Meditează asupra întrebării ”care este scopul meu în viață?”

Foarte puțini oameni știu care este scopul lor în viață. Unul dintre motive este acela că pe măsură ce oamenii evoluează, își descoperă noi moduri de a-și exprima aces scop. Meditația te ajută să te reconectezi cu vocea sinelui tău superior și să îți afli calea în viață.

4. Întreabă-te de ce anume are nevoie lumea în acest moment

Oricare ar fi scopul tău, acesta este aliniat la binele suprem al lumii și umanității. Tocmai de aceea, întreabă-te de ce anume are nevoie lumea acum și pune pe hârtie toate răspunsurile care apar în mintea ta. Lasă-ți apoi intuiția să te ghideze spre răspunsul care rezonează cel mai mult cu tine.

Citește și:

Acest răspuns ar trebui să te facă să te simți entuziasmată și să îl simți ca pe o chemare.

Imaginează-ți că lumea, așa cum o știi tu dispare. Că ești doar tu singură pe planetă,în varianta ta nemuritaore care nu ar nevoie nici de apă și nici de mâncare pentru a supraviețui.

Ce ai face să te distrezi? Ce anume din ce știai ai vrea să fie ca înainte? Care este singurul lucru pe care nimeni nu ți-l poate lua?

Foto by tartanparty via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.